Kızlar 18 günlük bebeğim var ve uyumuyor 2 saat uyuyor uyanınca en az 3 saat uyanık kalıyor bı sıkıntısı yok ama sürekli uyanık kucakta gezmek istiyor uyku düzensizliği olduğu için mi ne zamana kadar böyle devam eder @tecrübeli-anneler
Yarim kundak oneririm. Bide uyansin bir saat sonra falan siz geri uyutmaya calisin. Kucakta gezmek ister normal ama yinede bir rutin olusturmak gerekir. Uyku belirtilerini de kaciriyor olabilirsiniz
Uykusuda var sürekli esniyor kucağımda gezdiriyorum beşikte sallıyorum ama yok ufak bı dalsa bı bakıyorum tekrar uyanık
Gazi vs olabilir mi
Benimde bebeğim 20 günlük ayni dedigin gibi değil 2 satt 30 dakika bile yatmıyor inanki dun gece 12 den beri toplam 3 sat uymamış
2 saat uyuması güzel bazı günler bende aynısını yaşıyorum uygun ortam sağlayamadığımda böyle olduğunu anladım. loş ışıkta ve oda sıcaklığının 22-24 arası ayarladığında daha rahat uyku uyuyor bebişler her beslendiğinde hem alttan hem üstten gazını çıkartmaya çalışın belki gaz sancısı çektiğinde de uyumuyordur minik
bezi kakalı isede uyumak istemeyebilir
her istediğinde meme verin besleyin çünkü anne sütünde uyku yapıcı bir besin içeriği mevcut o da uyumasına yardımcı olur
göbüşünün doyduğundan emin olun
Lohusalığınız hayırlı olsun
Benimkide gogsumde uyumayı seviyo kendi kendine uyumuyo