Uyumak bir eziyet sanki 🤦‍♀️

Kızlar hamileliğimden beri sol kalçamda bir ağrı war we geçmiyor yürürken oturup kalkarken batıyor resmen geceleri yatarken derseniz bir eziyet sağa sola dönerken eşimden sağdan soldan tutunuyorum yoksa dönemiyorum bu durum normal mi hamileliğimle ilgisi war mı sizce yoksa eşim bu böyle olmuyor hastaneye götüreyim seni diyor

2 Beğeni

Benimde öyle önce sağ kalcam.sonra soluma vurmuştu. Odemden sinir baskısı olduğunu demişti doktor pek bir çaresi yok ama yinede gidin bir doktora

1 Beğeni

Yinede bi gideyim ben hastaneye o zaman çünkü çok acıyor

2 Beğeni

Gidin baştan önlemini alin çünkü ilerleyen dönemde yuruyemeyecek hale gelirsiniz.

1 Beğeni

Zaten ilk gebeliğimdeki gibi hareketli değilim ilk gebeliğimde çok hareketliydim çok kilo alamadım doğumdan sonra da eski kiloma geri döndüm şimdi bu gebeliğim o kadar zor geçiyor ki kalçamın ağrısı da eklenince hareket edesim de gelmiyor iki aylık hamileyim şimdiden göbeğim çıktı bile belliki bu kez çok kilo alacağım :woman_facepalming:

2 Beğeni

Daha da ağırlaşırsam yürüyemez hale gelirsem o da ayrı dert tabi

1 Beğeni

Siyatik ağrısı deniyor buna malesef fizik tedavi hareketleri var youtube da doktorunuza danışıp uygulayabilirsiniz baya rahatlatıcı etkisi oluyor

1 Beğeni

Bu rahatsızlığım için normal bir hastaneyemi gitmeliyim yoksa kndi doktorumamı sizce

1 Beğeni

Ben kendi doktoruma danıştım beni fizik tedaviye yönlendirdi hamile olduğum için ilaç tedavisi başlayamadı FTR doktoru sadece kalsiyum magnezyum desteği verdi onuda eczaneden ücretli alıyorum devlet karşılamıyo birde işte hareketler önerdi baya rahatlatıyor ama

1 Beğeni

Kontrolüme daha iki hafta war o kadar dayanabileceğimi sanmıyorun yarın gideceğim galiba :woman_facepalming:

1 Beğeni

Benim ilk gebeliğim ben mahvoldum . Geçende yere düştüm dizim çatladı alçıda çok zor geçiyor . Benim gibi olmayın inşallah erkenden önlem alın

1 Beğeni

Bendede olmuştu ya 10 gun falan böyle eziyet çekmiştim,ama sebebini bilmiyordum, sanırım konuda açmıştım bununla ilgili burada

1 Beğeni

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canm :disappointed:

2 Beğeni

Anneme söyledim dün bişey olmaz gızım senin nazından tuzun yarılıyor kalk meywe hazırlada yiyelim dedi :joy:

3 Beğeni

Allah razı olsun teşekkür ederim. 2 ocakta doğum malesef bu bacakla nasıl doğuma gideceğim bilmiyorum. Kendinize çok dikkat edin

1 Beğeni

Dayanılmaz bir ağri ise dontora bilgi verilmeli :pensive:

1 Beğeni

Annmede her şeyi abartıyorsun derdi bana :joy: Shirley Temple Laughing GIF

2 Beğeni

Aa benim doğum günümde doğacakmış minik sağlıkla gelsin 2 ocakta doğmal ayrıcalıktır kimse doğum gününü unutmuyor şanslı bıdık​:heart_eyes::sweat_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim sizinde doğum gününüz kutlu olsun şimdiden​:hugs::palms_up_together::hibiscus::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Bende çok teşekkür ederim canım sende dikkatli ol bende senin için dua edeceğim Allahım kolay kurtarsın inşallah

2 Beğeni