Merhaba kızlar bizim doğum Allah nasip ederse aralıkta olacak sizce uyku tulumuna gerek var mı ben almayı düşünmüyorum çünkü kundak yapmak istiyorum
Merhaba, uyku tulumu bana biraz zor geliyor açıkçası. Bebek emerken terliyor bi de uzerinde uyku tulumu olunca ekstra terletebilir. Çok terlemeside iyi değil bu havada hasta olmasını tetikler. Bende ocakta yapacagım doğumu nasipse, o sebepten almadım.
Ben bir sürü aldım ama ince aldım bilerek sonuçta evde giyecek çok terlememesi lazım. Kalın olarak da bitane aldım ama onu da doktora falan götürürken giydiririm dışarıda diye evde kalın tulum giydirmem çünkü…
Evet ince olanlar ev için mantıklı kalınlar dışarısı için daha uygunnnn
Dışarı çıkardığın zaman gerekli olur. Gece petek yanıyo zaten üstünde de battaniye olcak uyku tulumu terletiyor. Ama dr a falan giderken dışarı çıkarken kalın bi tulum gerekli
Bende öyle yaptım evde ince tulumlar aldım dışarı için bu kış giyeceği kalın kundak tarzı tulum aldım hastaneye giderken giysin diye, zaten mersinde sıcak bir şehirde yaşıyorum kar falan hak getire 2 3 ay soğuk oluyor sonra bahar ama yinede sorayım sizlere dedim
İyi yaptın canım illaki lazım oluyor