Selam kızlar 25 haftalik gebeyim doktor sirt üstü yatma dedi bende yatmamaya çalışıyorum gece bi sağa bi sola doğru düzgün uyuyamıyorum sağa yatıyorum veya sola yatiyorum uyaninca kendimi sırt üstü buluyorum bu konuda endişeliyim aranizda benim gibi bu sorunu yaşayan var mi nasil bir çözüm bulabilirim acaba
Bende de durum öyle öneceden hiç yoktu yani sağ tarafa yatıyodum yada sol tarafa sabahta aynı şekilde uyanıyodum ama şimdi sabah kalkınca kendimi sırt üstü buluyorum sonrada bacaklarım tutuluyor
Benimde öyle maalesef bu sıkılaşırsa Allah korusun gelişim geriliğine sebeb olabiliyormuş
Belinize ve karnınızın altına ince bir yastık koyup uyumaya çalışın. Belki dönmeniz azalır ben öyle uyuyorum. Benim doktorum hiç bir annenin vücudu bebeğine zarar vermez çok takılma uyku pozisyonuna ama yastıkla desteklersen daha rahat edersin demişti
2-3 gündür battaniye deniyorum katlayıp uyuduğum tarafa koyuyorum o zaman pek dönmüyom koymadığım günde sırt üstü buluyorum kendimi ama nefes darlığı yaşıyo insan uzum süreliğine sırt üstü durunca
Denicem çok sağolun
Bende Bi öyle yapim işe yarar inşallah
İnşAllah canm dene bence hamileler için yastıkta var baktım büyüdükçe olmuyor son çarem o olucak
Kaç haftalık oldu senin
Bu sıkıntı bende 7-8 haftalıkken başladı asla ama asla rahat uyuyamıyorum sabah kadar yüzlerce defa dönüp duruyorum yüz üstü veya sırt üstü uyuyan biri olarak yan taraflara uzanınca bu de kol omuzlarım ağrıyor anlamadım gitti
Şimdi kaç haftaliksin bebis büyüdükçe daha da zor oluyor ![]()
Şuan 19+5 im
Allah Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 25. Haftadayim bende gün geçtikçe zorlaşıyor Allah yardımcimiz olsun![]()
Bende 19+5 canm araştırdım biraz bu süreçte birazck durmanın zararı yok ama yinede tavsiye edilmiyor 20 haftadan sonra tamamen sırt üstü uzanma uyuma olmazmış
Sizinle aynı haftalardayız
Evet doktorda kessinlikle sırt üstü yatma dedi Geceleri uyku uyuyamıyorum valla cidden gittikçe zorlaşıyor hamilelik ama varligida çok güzel
mecbur katlancaz