Bebeğime uykusunda yardımcı olacak uyku arkadaşı almak istiyorum. Öneriniz var mı
@feyza Aramıza hoşgeldiniz
Aramıza hoş geldiniz.
Merhaba @feyza hoşgeldiniz ebebekte çok güzel bir uyku arkadaşı görmüştüm bakayım tekrar görebilecek miyim
@Feyza hoş geldiniz.
Hepinize yanıtlarınız için çok teşekkürler, dün bu konuyu araştırırken Budizzz markasını keşfettim. Budizzz Bear aldım bebeğimee :)) Sizler için de belki öneri olabilirr
Çok güzel gözüküyor ama ben Günay’da bunu kullanmaya çekinirim çünku eli kolu hiç durmuyor. Geçen kim bebeği nasıl örttuyse yanına gittiğimde örtüsü yüzünü kapatmıştı. Elini yukarı kaldirınca örtü de yüzünu kapatmış.
Az önce uyku arkadaşı için biraz araştırma yaptım 4.ayda kullanıma başlanabilirmiş.bebeğin kavrayabileceği kücüklukte yıkanabilen olmalıymış. Kışın o ürünü rahat kullanırsinız ama yazın çok zor olabilir.
Sayenizde ben de bir uyku arkadaşı almam gerektiğini fark ettim teşekkür ederim
Evet çok güzel bir ürün fakat sürekli kullanılabilecek bir şey değil. Bir arkadaşımın tavsiyesini alarak da Budizzz Bear aldım. O gayet kullanışlı görünüyor.
@Gulsen95 buna sürekli bende bakıyorum favorilerimde ekli ama daha alma sırası gelmedi ona ama çooookkk tatlıı güle güle kullansın inşallahhh
Winnie the pooh almayı istiyorum bende valla üniversitedeyken eşim bana almıştı ve ben hala onu yanımdan ayıramıyorum bu yaşıma gelmiş olmama rağmemm hatta hamile yastığı aldım kendime ama onda yatamadım winnie yi göbeğime destek olarak kullanıyorum geceleri hamile yastığından daha rahat geldi bana
Aslında bende korkarım herhalde ama bunuda görünce alasım geldi ilk günden içimde kalacağına evde dursun dedim en kötü biraz büyüdükten sonra kullanırım @Cansu
Al al çok şeker bir şey yumuşacık ben bayıldım
Ben de öyle yaptım. Arkadaşım mor ayicık almıştı karnimı bir süre onunla destekledim. Bebeğim de bununla yatsin dedim ama çok buyük ve cok toz topluyorlar. Biraz daha küçük olsalar haftada bir makineye atar yikardık. Kuruması da kolay olurdu Hatta benim bebeklik ayıcığım bile duruyor. O da sizin ayıya çok benziyor. Toz toplar kurumaz diye biraz daha bekletiyorum
Bu büy0k değil ya 30 cm yoktur belki onun için rahat bu @Cansu
Bende dusunuyorum uyku arkadasi almayi bazen onume cikiyor internetden cocuklarda seviyo uyku zamani biseylerin olmasini goruyorum
Hepsi birbirinden çok guzel çok zevklisiniz