Kızlar travel sistem bebek arabasi istiyorum trendyolda fln var uyguna ama pek emin olamiyorum alip kullanan varsa aramizda oneride bulunabilirmisiniz
Ortalama bütçeniz nedir acaba? Ben çok araştırdım kraft viva aldım 14 bin tlydi. Şimdi zamlanmış maalesef 16-17 binlere çıkmış.
Elele markasında vita premium modeli var hafiflik ve az yer kaplama açısından o da çok güzel. 12 bin civarlarında. Tek eksisi oturma ünitesi çift yönlü değil maalesef. Çift Yönlü olsa kesinlikle bu modeli alırdım.
En fazla 6/7 civari butce ayırabiliriz arabaya o yüzden biraz daha düşük olması gerekiyo joell diye bi markadan buldum puset ve araba 6 bin liraydi 5 bin liraya düştü ama trendyol olduğu için emin olamiyorum yorumlari fln güzel ama bilemedim
kasım indirimlerinde kraftın tokyo plus travel sistem bebek arabası e bebekte 26.5 tan 18 e düşmüştü ben onu aldım. indirimler devam ediyor mu bilmiyorum ama belki devam eden yerler vardır
Bende Trendyoldan baktım e bebekte falan aşırı pahalı. Pregonun travel sistem arabası var ondan almayı düşünüyorum yorumları da güzel 9800 gibi bir fiyatı vardı sanırım. Bütçenizi o civara çıkarabilirseniz tercih edebilirsiniz belki. 5 bence çok uygun tercih etmeyin derim sonuçta ortalama 2 sene garanti kullanıcak bebeğiniz uygun alayım derken sonradan sıkıntı çıkabilir daha fazla masraf olur
Diğer bebek arabalari ne diye geciyo bilmiyorum ama ondan var ztn ama ben bebegim kucukken puset kullanmak istiyorum arabaya takip o şekilde yani o yuzden ekstra aliyorum
Bütçenizi bilemiyorum ama bebek arabası konusunda dikkatli olunması gerekiyor diye düşünüyorum çünkü bazıları o kadar dandikkki çocuk içinden düşecek gibi kol elinde kalacak gibi ben bagi aldım puset dahil indirimle 27.000 tl idi çok kaliteli hastanede vs çok kullanışlı her yerde sür be bebek 5 yaşına kadar binebiliyor uygun alacağım diye küçğçük alıp büyütüp sonra tekrar almak zorunda kalmayın bence
Biz 9 bin küsüre pregonun hem araba hem pusetini aldık travel ama kabin boy olanı prego lotus modeli çekçek bile var bavul gibi taşınabiliyor ve asla yer kaplamıyor o diğer büyükler gibi travel olup kabin boy olması beni çok mutlu etti ve çok da kaliteli geldi
Ben bunu aldım canım, henüz bebeğim doğmadı ama çok kullanışlı olacağını düşünüyorum, mağazada kendim kolaylıkla katlayıp açtım, katlanınca çok az yer kaplıyor, hafif ayrıca sürüşü de çok rahat geldi, çift yönlü olma özelliği falan da var ![]()
Baginin hangi modelini aldınız ben bi tanesine bakmıştım içi küçüktü o yüzden kararsız kaldım
Harritage sanırım böyle yazılıyor benim aldıhım çok büyük 5 yaşa kadar kullanım memnunum sedan arabaya kolaylıkla sığıyor öneririm
Prego lotus 9 bine aldık puseti ile çok kaliteli ve valiz gibi çek çeki var taşımıyorsunuz kucağınızda kabin boy hiç yer kaplamıyor