Uygulamayı oyla 5⭐ yorumla

Merhaba kızlar hala Mucize Anneye 5 yıldızlı yorum yapmayanlar var aaaaa çok ayıp, hadi çökün yıldızlara :grinning:

6 Beğeni

:star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star::star:

Yıldızlar uygulaması

1 Beğeni

Sopa Seksenler GIF by TRT Söyle admin hanım kim o :face_with_monocle:

1 Beğeni

Hah bende onları arıyorum şu an :grinning:

2 Beğeni

Nerden yapcam

Tercihler tıkla. Orada 5. sırada!

1 Beğeni

Oldumu ki :thinking:

Yorum yazdın mı? Yoksa sadece yıldız mı verdin?

1 Beğeni

Yazdım galiba zor kullanıyorum ben biraz uygulamayı ya kafam basmiyo

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Rica ederim hergunmu yapılıyor ben yaparım artik

Yok yok geldi :slight_smile: Teşekkürler. Şimdi yanıtlayacağım. Sana bildirim gelir.

1 Beğeni

Şey yeni yazabildim :roll_eyes::hugs:

1 Beğeni

Canım ben yapmıştım daha önce ama sanırım her guncelleme sonrası yeniden oylamam gerekiyor?

Kick boxer isimli kullanıcı olarak oradan yorum yaptım ben​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkürler kuzum. Evet Google hesabı değiştiğinde yeniden yorum yapabiliyorsun.

1 Beğeni

Çok güzel bir uygulama aile olduk burda :heart::heart::hugs::hugs::star::star::star::star::star:

1 Beğeni

Ben verdim yildizlari gercekten cok guzel bir uygulama ellerinize saglik​:star::star::star::star::star::star::star::star:

3 Beğeni

teşekkürler canım :heart:

2 Beğeni