Mucize anne uygulamasından mesaj olarak bebeğimiz adına gelen mesaja ben cvp yazıyorum bazense eşime yazdiriyorum bunu bnden baska yapan var mıve eşimin bana tepkisi smdi bunu oğlumuz mu gönderiyor ve okuyo demesi beni benden aliyo bende cevp olarak evt diyorum sonra adamda jeton düşünce çocuk okuma yazma bilmiyo demesi peki
Haahhahaha ben bazen cevap veriyorum sonradan aklıma geldi cevapları admin mi görüyor acaba diyip utandım
Aşırı mantıklı bnde @admin olduğunu duyunca kesin okuyo demiştim
Ya bazen tam öyle bı geliyorki nerden anlıyor acaba diyorum bebekten mesajları
Valla ben çok seviyorum gelen bildirimleri her biri ayri güzel hele sevgili babacim diye baslayinca bildirim daha mutlu oluyoruz
@Cananevleksiz Demi yahhinsanı en can alıcı noktasından vuruyor bende çok seviyorum ve büyük zevklede cevp yaziyorum ama eşimin tepkileri beni benden aliyo helede bebek okuma yazmada mi biliyo demesi
Evet sizin yazdiniza iyi güldümmm
Bende veriyorum bazen abileri de yazıyor hatta küçük diyor anne biz yazdık o niye cevap vermedi orda bir asistan veya bir yapay zeka cevaplasa çok güzel olur kardeşi ile bağı güçlenir brlki ilgisiz babalarin bile hoşuna gider bilemedim @admin buna ne der
Gelen mesajlari okumayı çok seviyoruz esimlen oğlum bir kere de bana mesaj atsin diye mesajın birine mesaj atmis
Bncede çünkü bnde yazdığım mesaja cevp bekliyorum bazen
Bende hamileyken bikere beklemiştim,gelmeyince yazmaktan vazgeçmiştim küsmüştüm sanırım
Ya sanki gercekten bebis gonderiyor gibi bazen tesaduf o an cikolata yiyorum ona benzer bildirim geliyo cok mutlu oluyorum sanki gercekten bebisimiz gonderiyor gibi
Yahhh çok tatlı bı küsme olmuş hatta bu hayattaki en tatlı küsüş
Aynen banada öyle oluyor bazen o kadar yıpranmış yanlız hissettiğim sn bir mesaj geliyor diyorum ki sanki hissedip atıyor bu kadar tesadüf olmaz diyorum
Deme o an aklıma admin olduğu gelseydi küsmezdim bebeme yav sanırım hormonlardanmış
Çok iyi olur aslinda
Yok kuzum mesajlar bizde şifreli olarak kaydediliyor. Okuyamam yani
Bazen saçmalıyorum galiba mesajlara cvp verirken bir an okuyorsunuz sandım çok utandım ondan
Yok yok rahat olabilirsin.