Uygulamadan anneye babaya gelen mesaja cevap verenler😂

Mucize anne uygulamasından mesaj olarak bebeğimiz adına gelen mesaja ben cvp yazıyorum bazense eşime yazdiriyorum bunu bnden baska yapan var mı:smiling_face:ve eşimin bana tepkisi smdi bunu oğlumuz mu gönderiyor ve okuyo demesi beni benden aliyo :joy::joy::joy::joy:bende cevp olarak evt diyorum sonra adamda jeton düşünce çocuk okuma yazma bilmiyo demesi peki​:joy::joy:

12 Beğeni

Haahhahaha​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: ben bazen cevap veriyorum sonradan aklıma geldi cevapları admin mi görüyor acaba diyip utandım :joy:

3 Beğeni

Aşırı mantıklı bnde @admin olduğunu duyunca kesin okuyo demiştim​:joy::joy:

2 Beğeni

Ya bazen tam öyle bı geliyorki nerden anlıyor acaba diyorum bebekten mesajları :joy:

5 Beğeni

Valla ben çok seviyorum gelen bildirimleri her biri ayri güzel hele sevgili babacim diye baslayinca bildirim daha mutlu oluyoruz​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

@Cananevleksiz Demi yahh​:rose::rose:insanı en can alıcı noktasından vuruyor bende çok seviyorum ve büyük zevklede cevp yaziyorum ama eşimin tepkileri beni benden aliyo helede bebek okuma yazmada mi biliyo demesi​:joy::joy:

2 Beğeni

Evet sizin yazdiniza iyi güldümmm​:joy::joy::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bende veriyorum bazen abileri de yazıyor hatta küçük diyor anne biz yazdık o niye cevap vermedi orda bir asistan veya bir yapay zeka cevaplasa çok güzel olur kardeşi ile bağı güçlenir brlki ilgisiz babalarin bile hoşuna gider bilemedim @admin buna ne der​:face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth:

6 Beğeni

Gelen mesajlari okumayı çok seviyoruz esimlen oğlum bir kere de bana mesaj atsin diye mesajın birine mesaj atmis

3 Beğeni

Bncede çünkü bnde yazdığım mesaja cevp bekliyorum bazen​:joy:

1 Beğeni

Bende hamileyken bikere beklemiştim,gelmeyince yazmaktan vazgeçmiştim küsmüştüm sanırım​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ya sanki gercekten bebis gonderiyor gibi bazen tesaduf o an cikolata yiyorum ona benzer bildirim geliyo cok mutlu oluyorum sanki gercekten bebisimiz gonderiyor gibi :butterfly::butterfly::butterfly::black_heart:

4 Beğeni

Yahhh çok tatlı bı küsme olmuş hatta bu hayattaki en tatlı küsüş:joy::rose::rose::smiling_face:

1 Beğeni

Aynen banada öyle oluyor bazen o kadar yıpranmış yanlız hissettiğim sn bir mesaj geliyor diyorum ki sanki hissedip atıyor bu kadar tesadüf olmaz diyorum

Deme :joy:o an aklıma admin olduğu gelseydi küsmezdim bebeme yav :joy:sanırım hormonlardanmış:joy:

2 Beğeni

Çok iyi olur aslinda

1 Beğeni

Yok kuzum mesajlar bizde şifreli olarak kaydediliyor. Okuyamam yani :slight_smile:

5 Beğeni

Bazen saçmalıyorum galiba mesajlara cvp verirken bir an okuyorsunuz sandım çok utandım ondan​:see_no_evil::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Yok yok rahat olabilirsin. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Beğeni