Uygulama hakkında

Admin hanımcım :rofl: eskiden birisine yanıt verdiğinde belli oluyordu yanda tarafta. Şimdi bazen belli oluyor. Çoğu kez olmuyor. Kimse kime cevap verildiğini anlamıyor.

3 Beğeni

Bu bilginizi iletiyorum hemen ama bazı kullanıcılar etiket veya alttaki cevap verme butonunu tıklamadan veriyor ondan da kaynaklanıyor olabilir :slightly_smiling_face:

Hayır kendim bizzat çok kez yaşıyorum bu durumu. Yanıt olarwk yazıyorum gözükmüyor.

1 Beğeni

İllettim @admin hanıma teşekkür ederiz sorunu bizimle paylaştığınız için

1 Beğeni
  • bu ikon biri senin yorumunu cevapladı anlamında.
  • bu ikon gönderinin beğendi anlamında
  • bu ikon gönderin başka bir konu ile birleştirildi anlamında
  • bu ikon sizden bahsedildi anlamında.

@Müzeyyen42 evet bazı android telefonlarda bu sorun var. Yakında düzelteceğim.

2 Beğeni

Aynı probleme bende katılıyorum birde sürekli arkaplanda bebiş doğdu mu uyarısı geliyo kapatıyorum tekrar tekrar çıkıyo forumda geziyorum yine geliyo biraz geriyo :grimacing::roll_eyes:

2 Beğeni

:slight_smile: evet bunu haftada bir defa görünecek şekilde değiştireceğim, sonraki güncellemede. @Seb böyle olacak yenisinde.

3 Beğeni

Ya bendedee acilsaa biii @admin

2 Beğeni

Ayarlar kısmından tam bilgileri girdiniz mi Telefon markasını tam olarak yazın @admin etiketleyin kendisi müsait olunca hemen ilgilenir

Şimdi tekrar uygulamayı açıp bakar mısın?

Telefonum iphone ( ios) yani. Ayni düzelmedi

1 Beğeni

@admin telefon iPhone

Tamamdır. Birazdan çzöeceğim :slight_smile:

2 Beğeni

Seninle özel konu oluşturdum. Oradan bana yazabilirsin canım.

Kızlar düzeldi çok teşekkür edeim :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Rica ederiz sevindim düzelmesine tekrardan hoşgeldiniz o zaman :two_hearts::hugs: