Geceler zar zor uyumaya calisiyorum.1,2 saat uyuyorum ama sabah kalktığımda .kemiklerim ağrıyor.
Gece zaten uyuyamiyorum 2 saat uyuyorum onuda artık uyumayacagım diyorum.
Cunki o 2 saatlik uyumak sabah kemik agrisiyla burnumdan getiriyor uyumayı.
Benim durumumda olan varmı?
37+3haftalik
@Nergiz13 @baby_ugur @Benimmucizem @Yusifin-annesi ve
Diger bu haftalarda olan annelerimiz
1 Beğeni
Ben 35 hafta 2 gun hamileyem. Ama yok kemiklerim senin dediğin gibi agramiyor.
1 Beğeni
27+1 im şuan bel kemiğim ve iç bacak kısmı çok feci ağrıyor penguen gibiyim ağrıdan yavaş yavaş paytak paytak hareket ediyom
1 Beğeni
benim popo taraf kemiklerim var ya oralar ağrıyor sırt üstü uzanınca fln kemiklerim ağrıyordu beldrn aşağı
2 Beğeni
Aynen bende bidon taşır gibi yuruyorum
Ama gercekten ağrılar çok feci.
Anlatılmaz haldeyim
1 Beğeni
Popodan tutmuş ayak parmaklarıma kadar agrıyorum.
Masaj edince iyi geliyor ama masaj dayanınca yine aynı hale dusuyorum.
Sen bi çare buldunmu?
@N13
1 Beğeni
ayaklarıma masaj yaptırıyorum ben de dediğin gibi geçiyor sonra yine yeniden başlıyor ağrılar damarlarıma kadar acıyor 2 gündür kollarımı tam açamıyorum damarım sanki üst üste binmiş gibi acı veriyor
2 Beğeni
Bendede oluyor son zamanlar ama kasık ağrısı menimki,vajina etrafı kemikler,kuyruk sokumu,vicudu yatakda sağa sola dondermek isterken,inliyorum ağridan,ayağa durduktada ağirlik dusuyor diye kasiklarim çok ağriyor.Baska yerlerimde kemik ağrisi yok ama
2 Beğeni
@Nergiz13 evet bendede aynı kollarimi acamiyorum.
Sanki baltayla vurmuşlar kitlenmiş gibi.
Actığımda cok acı cekiyorum.
Acaba sıcak diye ustu açık yatdigimiz icinmi?
Ben şahsen ustumu gic ortmem.
Sende ortmuyorum demişdin galiba
1 Beğeni
Evet bende agriyir sirtim bide bacaklarimin kemikleri sizliyor ağrıdan çoğu zaman uyanıyorum ama sora uyayamiyorum neden böyle anlamıyorum bebek doguma hazirlaniyor sanirim bence ondan öyle oluyor
2 Beğeni
iç çamaşırımda uyuyorum bence bebekten dolayı soğuktan diyil dışarda hiç yaprak esmiyor soğuk olmaz artık doğursak da rahatıasak
3 Beğeni
@Nergiz13 Klima takmiyormusun?ev sogusun diye.
Klima olmazsa ölürüm ben.
@Yusifin-annesi evet bende uyaniyorum agridan veya tuvalete sora uyuyamiyorum uyanık oluyorum.
2 Beğeni
sabaha kadar klima yakıp söndürüyoruz bu hafta sonuna kadar da sıcaklar 40 45 dereceye kadar olucakmış Azerbaycanda çok zor zamana denk geldik hamileliğmizn son ayı zor geçiyor sıcaklardan
2 Beğeni