Utanarak söylüyorum özür dilerim ablalardan

18+6 günlük hamileyim büyük abdestim siyah renkte geliyor neden acaba bilen var mı çok çok özür dilerim hepinizden

Demir ilacı kullanıyorsan o siyahlastiriyor benim hamilelik boyunca siyah geliyor ilacı biraktigimda normale dönüyor ama içince simsiyah renk alıyor

1 Beğeni

Kötü birşey mi abla

Evet demir eksikliği için kırmızı kutulu bir hap kullanıyordum bugün bitti almam lazım mı tekrar hastane randevuma 7 gün var

Yok canım korkma sen çoğu hamileler demir ilacindan kaynakli bu sorunu yaşıyor bende korkuyordum sonra ilaçtan kaynaklı olduğunu öğrendim içim rahatladı şuan 35 haftaligim hiç bi sorun yaşamadım içini ferah tut

1 Beğeni

Evet doğuma kadar kullanılması gerekiyor canım

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim abla ilk hamileliğim olduğu için böyle şeyleri bilmiyorum yardımın için sağolasın :white_heart:

Rica ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk gebelik :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Sende sağlıkla kucağına alırsın abla inşallah cinsiyeti ne bu arada :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Canım korkmana gerek yok eğer doktorun demir ilacı yazdı ise ve kullanıyorsan gayet normal. Demir ilacı büyük abdesti siyah renkte çıkarır. Kullanmayı bırakırsan da eski rengine geri döner.

1 Beğeni