Kızlar yeni bir yöntem keşfettim sizinlede paylaşayım dedim
Malum benim bebek çok gaza sahip bu nedenle bende denemelerim sonucunda bebeği omuza yatırıp boynuna yakın yerden başlayarak taa poposuna yakın yere kadar nazikçe çok yavaş olacak şekilde devamlı üsten alta sıvazlıyorum ve bir kaç sıvazlama sonrası hooop hepsi çıkıyor 3 veya 4 gün oldu bebeğim çok daha rahat gibi en azından kolik krizleri azaldı ve uyukuya dalıyor artık. Uyusa bile bu şekilde gazı çıkıyor
Artık pat pat yapmaya son resmen bebeğe acı çektiriyormuşum .
İnşallah sizlerde de faydası olur.
Ne sıvazlamıyorum ne de pat pat yapmıyorum.Beslenme sonrası sıkmadan omuzuma yatırıyorum 5dk sürmeden çıkarıyor.Ömer geldiği günden böyle yapıyorum nerdeyse.Üst gazı çıkarmak çok kolay.
Ne yaparsak yapalım bebişin gazına çare bulamıyoruz doktor metsil verdi o bile sanki işe yaramıyor. Geceleri hiç uyumuyor. Sürekli ağlıyor iki haftalık oldu
Canım benimkide öyleydi kolik olabilir bebeğin.
Eğer kolikse ki inşallah değildir.
Tümmmmmmm denemelerim sonucu elde ettiğim verimi anlatayım sana
1.Ben mamasını değiştirdim önceden hipp kullanıyordum herkes öneriyordu doğal diye ama sma ile değiştirdim.
2.Ayaklarının altına her uyuduğunda sıcak su torbası koyuyorum.
3. müzikli oyun halısı aldık içine yatırıyorum her ayak bastığında müzik çalıyor hoşuna gidiyor böylece hem gazını hemde kakasını çıkartıyor hergün bu halıyı icat edene şükür edip dua yolluyorum ve her gazı çıkarttığında ciyaklıyor ama kaldırmıyorum halıdan devam etmesini bekliyorum emzik falan veriyorum ağzına yanında oturup elini tutuyorum sohbet ederek destek oluyorum .
Son 1 haftadır çok mutluyuz inşallah seninde işine yarar bunlar çünkü bilen bilir bebeğim kolikti ve inan önceden denemediğim yöntem kalmamıştı.
Sorma kuzum inan per perişan olmuştum.
Hala da ağlıyor falan ama en azından artık uyuyabiliyor e haliyle bende uyuyorum.
Resmen ikimizde ezyet çekiyorduk .
Birde ek bilgi olarak ben sıcak su torbasının patlamasından korkuyorum kendime kullanıyorum ama bebek için risk almak istemiyorum bu nedenle sıcak su torbasının kumaşına hani böyle polar gibi olan kumaşa soğuk sıcak jeli ısıtıp koyuyorum kafam rahat oluyor