Uras mert ismi olanlar çok mu hareketli?

Oğluma bu ismi koymayı düşünüyorum ama çevremde bi kaç kişi iki isim de çok yaramaz kendince. Beraber kullanınca daha hareketli ,zor karakterli olur mu diye düşünmeye başladım. Çevrenizde bu isimli çocuklar var mı?

Bende Mert koyacağım genelde yaramaz diyorlar şimdi içimde kıpır kıpır valla

Benimki de çok hareketli hiç durmuyor. Diyorum karnımda böyleyse doğunca nasıl olacak. Başka isimde hoşuma gitmiyor

Benim oğlumun adı Uras Yekta yaramaz diyemem ama çok hareketli aşırı enerjik hiçbir zaman bitmiyor enerjisi şuan 9yasinda bebekkende öyleydi ama isimle alakası varmıdır bilmiyorum :hugs: ama simariklika yri bir konu o anne babanın yetistirmesiyle alakalı . Ama bütün gün dışarda kossada top oynasa bisiklet sursede gerçekten enerjisi tukenmiyor öyle diyebilirim.

Oy maşşallah :slightly_smiling_face:isimler karekterin çok etkiler mi karar veremedim. Çevremde de öyle deyince bi kararsız kalıyorum. Ama başka isimde bulamıyorum

Ben anlamıni çok beğendiğim için koymuştum iyikide koymuşum eminim etkisi vardır ama enerji aslında çocuklarda güzel bişi tabi yaramazliga gitmediği sürece :hugs: yaramazlık benim fikrim tabiki anne babanın tavrı ve umursamazligiyla alakalı olduğunu düşünüyorum :hugs:

Oğlumun adı Yiğit Uras, yaramaz diyemem ama çok hareketli bir bebek %100 enerji dolu. Eşimin ismi Mert, o da bebekken çok hareketliymiş ki halâ daha hareketli :smiley:

Kaçınılmaz bir son gibi gözüküyor hareketlilik artık :sweat_smile:

Maalesef evet :smiley: