Ümraniye EAH Detaylı ultrason perinatoloji

Ümraniye eğitim araştırma hastanesine perinatoloji bölümü antenatal tarama için randevu al dedi doktorum 3 gündür randevu bulamıyorum bende sadece perinatoloji bölümüne aldım orda da riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor giden bilgisi olan yazabilir mi lüfen

Yardım edebilecek yok mu ???

Perinatoloji bölümüne ben geçen hafta gittim aslında ben 38. Haftadayim doktorum bebek küçük gelişiminde bir sıkıntı var mı yok mu onu öğrenmem için o bölüme gitmemi istedi . Yani orada bebeğinin gelişimiyle alakalı canim . Onun dışında başka bı bilgim yok senide yanlis bilgilendirmek istemem ama bebeğinin gelişimi normal mi değil mi buna bakıyorlar

1 Beğeni

Riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor o yüzden tedirginim

Bakılıyor mu illa risklı mi olması lazım

Bakılıyor canım illa riskli olması lazım diye bişey yok seni endişelendirmesin ayrıca dersin doktorunun yönlendirdiğini

1 Beğeni

Peki tam 21 haftaya randevu aldım ileri bi tarihe mi veriyorlar yoksa hemen gittiğimde yapılıyor mu

Şöyle canım benim durumum biraz farklı ben 38. Haftada normal muayene için gittim kendi doktorumdan randevu alamadığım için başka doktora muayene oldum ve o bebeğimin haftasına göre küçük olduğunu söyledi gelişiminde bir sıkıntı var mı yok mu diye beni perinatoloji bölümüne yönlendirdi benim doğumuma 15 gün var ve devlet hastanesinde perinatoloji için randevuyu 10 gün sonraya veriyordu bende çok geç olur diye Özel hastaneden randevu aldım gittim ve hemen baktılar zaten ultrason ile bakıyor 5-6 dk biaey sürdü benimkisi . Ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum.

1 Beğeni

Hemen bakarlar bence

1 Beğeni

İnşallah canım çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Ne demek canım :hugs:

1 Beğeni

Merhaba bende oraya gidiyorum aynen öylr yazıyor randevuda hastaneyi aradım ve sordum neden öyle yazmışlar ki dedi hayır alabilirsiniz dedi dedim giderim muayne olmadan çıkarım veya etmezlerse diye aradım ve teyit ettim alabilirsiniz öyle yazsada

1 Beğeni

Ben dün 100 kere aradım bi bağlanamadım sinir ettiler beni en son ne olursa olsun dedim aldım randevu valla gidicem 19 martta sen ne zamanngidiceksin

Benimde 12 martta benim aradığımda şansa actılar sonucta doktorun kayıt açtı

1 Beğeni

21.haftada randevu verdiyseler o gün bakıyorlar

Randevu vermediler ben mhrsden aldım tam 21 haftama denk getirdim

O gün bakarlar sonuçta mhrseden de olsa randevulü hastasınız

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım :smiling_face:

1 Beğeni

Ben 7 aydır o bolume takipteyim hiç korkma onlar daha detaylı görüp bakıyorlar diye sizi yönlendirmişlerdir söyle soylim bebegin oluşmuş burun organlarını detaylı göruyorlar suyunu emmesinj damagini dahi görüp inceliyor güzel bir bolum herseyi detay hiç korkma

1 Beğeni

Orada antenatal taramada yapılıyor doktorum kağida onu da yazmış kaç dk sürüyor rapor mu veriyorlar bide bebeğin ultrason resimlerini veriyorlar mi :smiling_face: