Merhaba ben 26 haftalık hamileyim cumartesi günü kontrole gittiğimde doktorum bir ayaginin içe dönük olabileceğini söyledi içerde yeri sıkışık olabileceğinden bu pozisyonda durabilme ihtimali var dedi korktum başına bu şekilde gelip sağlıkla doğum yapan anneler var mı?
Keşke bi şeyler yiyip tekrar baksaydı benim doktorumda ayağının bi tanesini tam görememişti git dolaş yemek ye gel demişti
Ultrasona gidince tatlı birşeyler götür yanında tatlı bebeği harekete geçirir
Merhaba @Balım1 hoşgeldiniz duruş pozisyonundan kaynaklı bacakları hafif eğimliydi d vitamini kullanıyoruz büyük ilerleme var. Eğim daha fazlaysa doğduktan sonra çocuk doktoru yardımcı oluyormuş ama ben doğduktan sonra öğrendim
Geçmiş olsun Allah bağışlasın size. Benimde doktor bugüne kadar bir şey demedi ama ayak bukuklugu 20.haftada belli oluyormuş son kontrole kadarbirsey demedi bana en son gittiğimde böyle dedi bebeğim için endişe ediyorum
Aramıza hoşgeldin @Balım1
Ne güzel adınız var, kızımın adı Rüya Balım
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bence korkmayın. Doğumdan sonraki çocuk doktorları ilgileniyor böyle durumlarla. Bebeklerin de kemikleri taze olduğu için hemen toparlıyorlar
Hoşbuldum Teşekkür ederim kızınız adıyla büyüsün rabbim size bağışlasın inşallah prensesimizi Teşekkür ederim güzel bir şekilde beni motive ettiğiniz için tek temennim sağlıklı olması Rabbim bekleyiş içinde olan herkese nasip etsin
Benim arkadasim da tup bebekle hamile kaldi ikizlerinden biri digerini biraz sıkıstırmış bu nedenle birinin ayaginda sorun vardi tam basamiyordu dogduktan sonra fark edildi .Ona ozel ayakkabi aldilar simdi maasallah bir seyi kalmadi .Gonlunuzu ferah tutun arkadaslarin dedigi gibi onlarin kemik yapilari daha esnek toparlayacaktir .
@Lal Allah hepimize bebislerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Doktor net bir şey demedi bebek o şekilde durmuş da olabilir dedi ama biz yeni yeni yaşadığımız için bu duyguları çok evhamlaniyoruz.
Korkmayin Allahin izniyle saglikli dogar insallah dedigim gibi kucuk bir sorun olsa bile bebeklerde duzeliyor dedigim aradaşin cocugu 3 yasina girdi kardesi gibi yurumesinde bir sıkıntı yok.