Ultrasonda kese gormek icin beta HCG kaç olmalı

Kizlar 03.02 ttarihinde gebe oldugumu ogrendim beta hcg 92.7 cikti aradan 3 gun sonra bugun 06.02 muayene icin geldim tekrar test verdim 271 cikti kese de gozukmedi. Haftaya p.tesi kontrol verdi doktorum haftaya kese gozukur mu gozukmez ise kontrol tarihimi ileri atacagim kese gozukmesi icin hcg kac olmali ve o hcg degerine gebelik kac hafta ise erişirim bilginiz var mi ? Beni aydinlatir misiniz

1 Beğeni

Beta hcg 1500 ve üzeri olursa kese görünüyor diye biliyorum başka doktor ise bana 3500 üzeri olduğu zaman görünür demişti

Insallah bebegi. Seninledir canım bende dun kan verdim sonuc 0 cikti ama kese göründü. Ben ne yapicagmi bilmiorum.doktor adetle keseyi atrsn dedi.eger adet olmazsan gel dedi.dedim gebelik olablirmi kesin bsy demedi.kafayi yemek uzereyim

2 Beğeni

Ben 2 ay önce düşük yaptım 4 haftalıkken betam 2900den 1100e düşmüştü ve kanamamda vardı

1 Beğeni

Bence başka bir doktora daha görün dedim kese düşebilir kendiliğinden ama içeride parça kalma ihtimali var benim kesem kürtaja giricem 1 saat var baktım büyük bir parça düşmüş baktılar ufak parçalar kalmış onuda vakkumla aldılar

1 Beğeni

Ama sizin durum farkliymis diimi Bende 5 _6ay once kimyasal gebelikte gecirdim cunku

1 Beğeni

Anladım farklıymış evet yinede başka doktora görün derim enfeksiyon oluşabilir.

Insallah oyle bsy olmaz.cunku adet agrim yok.goguslerim sis.karnim sis.bulanti var tek tarafli hafif batma seklinde agri var.allah bu ya allahtab umit kesilmez belki 1 kac haftaya yukselir.pcoslu oldugum.icin gec dollenme olabilirmi

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow: Gebeliğiniz hayırlı olsun :potted_plant:

Umarım bebeğinizi görürsünüz :cherry_blossom:

1 Beğeni

Beta hcg kacinci haftada 1500 olur ?

İnşallah bir bakmışsın yükselmiş herşey gönlünce olsun

2 veya 3 galiba

Benim 3000 üstüyken gözükmedi, sabah tekrar gel gözükmesi lazım dedi. Ve sabah keseyi gördü. Eğer görmese alttan muayene yapacaktı ama alttan muayene sonrası bir arkadaşım düşük yapmıştı o yüzden çok korkuyordum yaptırmak istemedim hiç. Biraz daha beklemelisin şimdiden hayırlı olsun miniğin :heart_eyes:

1 Beğeni

Ben ilk kan verdiğimde beta 272 çıkmıştı bı hafta sonra tekrar verdiğim de 1800 küsur daydi benim kesem o zaman görüktü şimdi de kalp atışını duymak için bekliyorum

1 Beğeni

İlk kanda hamileliğimi öğrendiğimde 966 ydı hcg değerim. Keseyi göremedik, 1 hafta sonra 4000kusurlere çıktı o zaman gorebildik

1 Beğeni

Alttan muayene ile mi gorduler karından ultrasonla mı?

Karından bakınca gördüler alttan muayene olmadım hiç

Canım beta HCG 1200 den yüksek olunca gözüküyor aynı şey başıma geldi hatta dış gebelik dediler yükselme yok dediler ama ben umudumu kesmedim çok şükür şuan 4 haftalık hamileyim

Benım degerım 143 hgc doktora gıtım 4 haftalık kese gorulmüştu​:pray:

Keee görünsede bebeğin görünmez son adetinden 6 7 hafta sonra gittiğinde hem kalp atışı hem kese hemde bebeği görüyorsun . Hcg ile hiç bir alakası yok benim hgc 1000 lerde gitttim kese vardı bebek yoktu boş gebelikti ilki. Kürtaj oldjm 2.ye 1 ay sonra hamile kaldım bu kez adetimden 7 hafta gittim hem kalp atışı hem kese görüldü . Zaten son adet tarihine göre haftanı hesaplıyorlar mesela 10 kasımda olmuştum 23 aralıkta doktora gittim kalp atışını yolc kesesini ve kalbin atışını dahi görmüştüm

1 Beğeni