Ultrasonda kanama alanı

Sata göre 8+2 ultrasona göre 8+6 gebeliğim forumda da gebelikte de yeniyim yani.ultrasonda 8+3 ken doktor kanama alanı gördü progestan yazdı fitil olarak kullan dedi ve progestan iğne yazdı bunu da kanaman olursa kullan dedi ben tabi çok korktum doğum yapmış arkadaşlara sordum düşük tehliken var Progestan yazdıysa dediler daha da korktum başına gelen var mı ne yapmam gerekir bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum

1 Beğeni

Merhaba. Forumda progestan kullanıp sağlıklı bebiş doğruran çok anne var. Doktorunun söylediklerini yap. Sorun çıkmaz inşallah. @cansu da kullanmıştı.

2 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldin @Bebekcetin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon::smiling_face_with_three_hearts:

Önlem amaçlı vermiş doktorun, harfiyen uygularsan bir şey olmaz inşallah, kötü düşünme hemen :pray::heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim cevabınız için hiç bi tecrübem olmadığı için baya korktum burda da insanlar birbirine baya yardımcı oluyor üye olup sormak istedim belki başına gelenler vardır ne yaptılar ne yapmalıyım diye daha 3 aylık evliyim fitil kullanmayı bile bilmiyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Her zaman yanındayız biz, ne sormak istersen çekinme :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim Nuran içimi rahatlattınız :slight_smile:

1 Beğeni

@NURAN çok teşekkür ederim güzel kalbiniz için

2 Beğeni

Progestan kanam alanı ni küçültüp kanamayı durdurmasını sağlıyor ben hep içtim 3bayin sonuna kadar sadece tavsiyem fitil olarak kullan dahabtehsirli birde ağız yoluyla alırsan basbdonmesi uyku yapabilir bana hep öyle yaptı ben hep fitil olarak kullandım geçer insllh fazla ağır kaldırma yat ayaklarini dik

2 Beğeni

3 hamilelik yaşadım hepsinde de kullandım ama 2 evladım nasip deilmis biri doğumda kaybettim birini kalbi durmuştu 3 ncü bebekte de kullandım çok şükür şuan kucağımda 2 ay 11 gunluk oldu çok şükür ben ne korkular yaşadım korkma bir şey olmaz yeterki doktorun dediğini yao

2 Beğeni

@Seray2023 bana da fitil olarak kullanmamı söyledi kullanıyorum 3 gündür umarım doğru kullanıyorumdur:) sonrasında kanama alanınız geçti mi

@Seray2023 çok üzüldüm gerçekten rabbim bebişine sağlık versin inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah çok merak ediyorum her gün kontrol edecek olsalar hiç üşenmem giderim kalbi atıyor mu diye :))

Rica ederim :blush::pray::heart:

Merhaba @Bebekcetin hoşgeldiniz :bouquet:

Benim de kanama alanım olduğu için doktor düşük riskin var demişti 16. Haftada bitti bence kendinizi yatak istirahatine almalısınız

@Cansu yatamıyorum çalışıyorum ama oturarak çok yorucu olmuyo akşam da 5te çıkıyorum sonrasında full yatıyorum umarım bisey olmaz dua ediyorum bol bol

Korkma olurnmu iyi düşün 3 ay bittiği mi gerisi kolay çok dikkat et

2 Beğeni

Evet geçti fitil olarak kullan

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim dua edin nolur ismim Figen Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin @Seray2023

1 Beğeni

Amin ederim o duyguyu çok iyi biliyorum ben

@Seray2023 allah razı olsun :smiling_face::pray:t2:

Ben tüp bebekle hamile kaldım herhangi sıkıntı kanama vs bişey olmamasına rağmen bugün 61.progestan ignemi oldum 1ay daha kullanıcam kanama alanı sonradan kaybolabiliyor kendini strese sokma bence doktorun ne diyorsa onu dinle canım çevreyi bosver