Merhaba kızlar bende 4 hafta 2 günlük hamileyim bugün ultrasonda bebeğim görülmedi mide bulantısı vs hiç bi belirtim de yok sadece halsizlik ve uyku hali var benim gibi olanlar var mı ?
- Hafta çok erken, kese 5 haftada kalp atışı da 6 veya 7 haftada dinlenebilir.
Canım ben de ayniydi hatta 5 haftalikti HCG 3760 di kese dahi gorulmedi. Benim de hiç bir belirtim yoktu. 6. Hafta keseyi gördük 7+4 de kalp atışı duyduk. Şu an görülmemesi cok normal.
Aramıza hoşgeldin @Durubaby
Gebeliğin hayırlı olsun
Kesenin görünmesi 6. haftayı bulabilir, kalp atışını duyman da 8. haftayı bulabilir. Telaş etme olur mu ?
Benim 4 haftalık iken 1375 ti normal bi değer değil mi , ilk gebeliğim olduğu için ve hiç bir bilgim olmadığı için çok stres yapıyorum. Plansızdı.
Siz harikasınız :))
Yaaa
O sizin güzelliğiniz
Normal kücükken
Aramıza hoşgeldin @Durubaby daha cok erken o yüzden görülmemiştir 6-7 haftada hem kalp atisini hem bebisi görürsün Allah’ın izni ile
Boş yere uzulme hic sadece biraz sabir ben ilk gittigimde kese var bebek yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim 6+5de hem bebegi gorduk hem kalp atisini .
korkma bende gitmistim ne kese ne bebek gorulmemisti zor bi surecti sonra gitmedim 6 haftaya kadar bekledim 6 hafta 4 gunlultu keseyi gordum bebegi gordum kalp atişini duydum senin erken daha
Aramıza hoşgeldin @Esma1
Merhaba @Durubaby hoşgeldiniz ilk gittiğimde benim de görünmemişti 6. Haftada göründü bulantı da 6. Haftadan sonra başladı
Merhaba @Esma1 hoşgeldiniz
Canım merhaba, mide bulantısı kusma vs gibi şeyler her gebede olmayabiliyor. Örneğin bendede regl günümde test yaptım ve pozitif çıktı mide bulantısı yoktu, ki şuan 20 haftalık hamileyim bir kere bile mide bulantısı yaşamadım. Uyku hali bendede oluyordu
Keseyi muhtemelen 5 haftasında görür doktor, kalp atışınıda 6-7. Haftasında duyar bence canım. Dış gebelik , boş gebelik , kimyasal gebelik gibi bir bulguyu bile 5 z haftasında keseyi görünce yorumlamıştı doktor
- Haftada Îdrar testinde pozitifi gördükten sonra kontrole gittiğimde bende de hiçbirşey gözükmedi ancak endişe edilecek bir durum yok çok erken haftalar . Keseyi ve bebeğin kalp atışını 7. Haftada görebildim biraz daha bekleyin göreceksiniz inşallah