Kizlar normalde 35 haftalığim Bugün doktor kontrolünde FL 32+5 olduğunu söyledi Bu ne demek oluyor biri detaylı anlatır mi?
Bebek crl oluyordu galiba ya
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Fl değeri bacak uzunluğudur. Yani kalçadan başlayan kısımdır. Çok da geri değilmiş ki zaten ultrason ölçümleri de %100 doğru ölçüm yapmıyor
Canım selam , benim bildiğim FL uyruk kemiği ölçüsü. Zaten uyruk kemiği ölçüsünü 4 ile çarparak boyunu söylüyorlar bebeğin.
Diğer değerler nasıl? İyidir inşallah.
Boya çok takılmıyorlar genel olarak , yani şöyle boy anne baba uzunsa gerçekten bazı bebeklerde fark edebiliyor ama genelde beklenen aralıkta doğuyor çoğu.
Eşimde bende o kadar uzun boylu değiliz Özel hastanede 35 Devlet Hastanesi’nde 32 +5 dediler Hani doğumuma ne kadar kaldı Kafam çok karışık Bebeğim kız bu arada
Hoşbuldum teşekkür ederim Evet sizde haklısınız ama şimdi tam net kaç haftalığim onu bilemiyorum
Diğer değerlerle ilgili bir şey dedi mi diğer ölçümleri ile ilgili? Onlar iyiyse bence içini ferah tut. Bir de demişsin ya devlette farklı özelde farklı diye 1mm lik fark normalde 10 güne tekabül ediyor ultrasonda neredeyse .Cihazdan cihaza göre değişiyor birazda . O yüzden özelde farklı, devlette farklı çıkmış.
D vitamin eksikliği varmış Onun dışında birşey yok yani
Merhaba @Zehra.felhan63 hoşgeldiniz
Merhaba canım aramıza hoşgeldin @Zehra.felhan63
Gebeliğin hayırlı olsun
Hoşbuldum
Hoşbuldum Teşekkür ederim