Ultrasonda erkek diyip kızı olan varmi

Ultrasonda erkek diyip sonra kız çocuğu olan varmı

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @İslamyolu

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Ben yaşamadım :blush:

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım :heart::rose: Aramıza hoşgeldin :bouquet: Gebeliğin hayırlı olsun :rose: Ben yaşamadım ama bir kaç arkadaşımın başına geldi…

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: 17 yıl sonra gelen mucize ile hoş buldum

3 Beğeni

@NURAN teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hahahah bu benim annem bana hamileyken Dr erkek demiş doğuma kadar herşeyi erkek için hazırlamış doğum günü gelmiş annem doğum yaptı bi bakmislarki bennn :rofl::rofl::rofl::rofl: babam çok üzülmüş ama yapcak bişi yokk

1 Beğeni

Ben öyleymişim :sweat_smile: doğuma kadar erkek demişler kız çıkmış sürpriz yumurtadan :sweat_smile: tabii şimdinin teknolojisiyle bilemiyorum

2 Beğeni

Eltimin doğumuna kadar erkek dedi doktor herşeyi erkek eşyalarından aldı bebek bi doğdu kaynımın eline kız bebek werdiler kaynım çok şaşırmıştı bebeklerin karıştığını falan söyledi hatta olabiliyor öyle şeyler canm

2 Beğeni

Ben yaşamadım annem bende yaşamış. Erkek demiş doktor. Herşeyimi mavi almışlar. Adımı bile Fatih diye belirlemişler. Ama kız olmuşum :joy::rofl: Ve doğunca anlamışlar :rofl:

2 Beğeni

Tam tersini yaşadım beşinci ayimda bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik o zamana kadar bir kizimiz olacak diye çok hazırlıklar yapmistik :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Valla ben Cinsiyet partisi yapan erkek diye öğrenip kız doğuran kuzenimi gördüm :joy:

Ayrintili ultrasona girmemismi banada bi kiz bi erkek dediler gostermiyor dediler 25 haftalik erkek olduğunu öğrendik

Girmez olurmu canım zaten kontrol altında tüp bebek yaptırdı

Ayy banada kız dedi ama acaba böyle bişey yaşarmıyım :face_holding_back_tears:

Banada 16 haftalikta kız dedi hatta ayrintilidan 3 gün öncede kız dediler 22 haftada ayrintilida erkek pipisi var dedi başka bı doktor hangisi doğru anlamadim