Ultrasonda Bebeğin Yerini Ayna Yansıması Gibi mi Görmek Gerekir?

Arkadaşlar ben bebişi sağ tarafta hissediyorum ultrasonda da sağdan görünüyordu ultrasonda ayna yansıması gibi tam tersi olması gerekmıyor muydu? Kafamda deli sorular​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Beynim yandı :grinning: Napıcaksın ki bu bilgiyi

2 Beğeni

Valla bişey yapcağım yok da merak işte :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Sağ Tarafta olursa erkek Sol tarafta olursa kız olur derdi Anneannem :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: konuyla biraz alakasız ama yazmak istedim :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Ultrason görüntülerinde, görüntü aynalanmış gibi görünmeyebilir. Bu, ultrason cihazının ayarlarına ve kullanılan teknolojiye bağlıdır. Bazı ultrason cihazları, vücudun gerçek anatomik yerleşimine daha yakın görüntüler üretebilir. Eğer bebeğinizi sağ tarafta hissediyorsanız ve ultrasonda da sağ tarafta görünüyorsa, bu normal olabilir. Ancak herhangi bir şüpheniz varsa, bu durumu doktorunuzla görüşmek en iyisidir. Doktorunuz, ultrason görüntülerini ve bebeğinizin konumunu daha iyi yorumlayabilir ve size doğru bilgi verebilir.

2 Beğeni

Doktora heyecandan soru sormayı da unuttuk :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Normal bu heyecanlar boşver keyfini çıkar, sorulara çok takılma :grinning:

1 Beğeni

Genel yargı da bu yönde :blush::blush::blush:

Haklısınız :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: teşekkür ederim ilginiz için​:blush:

1 Beğeni

Ben doktora bebeğimi sağ tarafta hissediyorum nerde dedim tam ortasında dedi :rofl:

Güldürdü bu soru beni :blush:

2 Beğeni

:joy::joy::joy: çok iyimiş yaaa Acaba benim de mi öyle :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ne sorular dönüyor kafamda bi bilseniz :joy::joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Aman sakın sorma :grinning::grinning::grinning:

3 Beğeni

Tamam sakinimmm​:joy::joy::joy::joy:

3 Beğeni