Doktora gittim bugun uygulamada 10 haftalik ama ultrason makinada 10+5 yani besgun ileride bu sikinti olurmu cocuklarda yada basina boyle birsey gelen oldumu
Normal diye biliyorum, geçen hafta benim detaylı ultrasonum vardı (23 hafta) orada doktor “bebeğinin haftası son adet tarihinle uyumlu mu” diye sordu… Oradan “demek ki bazılarında uyumlu olmuyor” sonucunu çıkardım… Bir de ben çok uzun süre son adet tarihimi sorduklarında son adet tarihimin son gününü söylüyordum ancak normalde son adet tarihinin ilk gününü söylemek gerekiyormuş uygulamaya ve doktora… Ben geç öğrenmiştim, siz de belki o şekilde girmişsinizdir uygulamaya…
Yok tam.gununu dedim uygulama kullaniyirum unutmamak icin hatta son uc ayim.bile hala duruyor ilerde gidiyor dedi geride gelmesi daha kotu sanki
Hamileliğe alıştıkça insanın böyle tombik tombik bebek sevesi geliyor, 5 gün büyükse daha mı tombik olur acaba?
Benimde 5 gün ileri ama doktor bişey demedi herşeyi çok iyi dedi çok şükür ikili test yapıldı o da iyi çıktı
1-2 hafta ileri veya geri olması sorun yaratmaz
Benim ilk cocugum oglandi oda uzun du bunun cinsiyet belli degil suanda oglun yapili ve uzun tombik buda oyle olacak heralde
Cok sukur iyi dedi ense ve omuz olculerine bakti onlar onemliymis heralde suanda 10 hafta 5 gunluk
Cok sagol
cok sagol
Benim yapmadi daha 10 haftalik yapacak ama kararsizim yaptirsam mi diye
Benim bebeğimde ultrasonda boy ve kilo olarak 2 hafta kadar önden gidiyordu. Sadece normal doğuma engel oldu iri bebek dendiği için ve bende gebelik şekerininde etkisiyle sezeryanla alındı.
Benim ilk cocugumda oyle oldu ilerde degilde doktor en basta dedi normal doguramazsin dedi dogruda cokti son haftays kadar bekledim dogmadi aldi sezeryana buda oyle olacak heralde
Ben son haftaya kadar bekleyemedim 38+1 de alınmak zorunda kaldı.
40+1aldi benim bukez beklemiycem 39 veya 38 al diycem zaten dogumun gidisati asagi yukari 20 haftadan sonra cati kemiklerin genisligine gore belli oluyor dar benim zaten oglumu cok bekketmistik sikismisti icerde