Kızlar doktora gittim adete göre 29+5 ama terimde bi sorun da yok ama ultrasonda niye böyle yazıyo 25+2 yazıyı geçen haftada da 25+1 yazıyoru bu ne anlama geliyo doktor herşey yolunda uyumlu kilosuda iyi dedi ama kafam karıştı
@admin yardımcı olur musunuz
Bdp kafa çevresi diye biliyorum Fl bacak boyu Ga haftasıydı galiba
Şuan terimlere baktığınızda peki bi sorun var mı haftasıyla uyumlu mu peki
29+5 haftalık gebeyim doktor muanem yapıldı doktor herşey yolunda dedi fakat ben ultrason kağıdına bakınca uyuşmayan bi hafta gördüm kafayı yiyorum kaç gündür internetten araştırınca bebeğin kafası küçük diyo
Normalde haftası 29+5 bugün doktor da herşey yolunda kilosu iyi dedi ama ben ultrason terimleri ne bakınca 25 hafta olan bi terim gördüm bu ne anlama geliyo
Canım çok anladığım için yazmıyorum ama bence böyle şeyleri araştırıp kendini üzme. Sonuçta doktor sana bir sıkıntı olmadığını söylemiş. Ve orda dikkat edersen tarihlerde farklı farklı ayrıca senin söylediğin haftayı gösteren rakamlarda var. Ben iki farklı doktora gidiyorum aynı gün içinde birisi bana bir hafta geri söyledi takılmadım çünkü bir ultrason cihazları farklı iki benim kendi hesapladığımda yani son adet tarihi değilde döllenmenin olduğu tarihi baz aldığımda iki hafta geriden geliyorum buda normal . Hayırlı doğumlar dilerim.
Ga degerini diyorsan o senin son adetten itibaren gecen gun sayin o arada hamile kalinca 1 yada 1 bucuk aylikken ogrendin sanirim oda 25+4ten 29 yapar kaba hesap
1336 gram bebeğin 25 haftalıkmısın
Hayır 29 haftalık
O 25 haftalık yazana dikkat etmiyorum değil mi dün doktorum herşey yolunda haftasıyla uyumlu kilosuda gayet iyi dedi
Ewet doktor iyi dediğiyse iyidir ben 29 haftalokken 1640 gramdı
Doktor yanlis bise demez ki bu yazilanlari arastirip stres olma birdahaki kontrolde tek tek sor icin rahatlasin
Çok haklısın ama terimlerde 25 haftayı görüp araştırdım kafa çevresi kısmı küçük dedi kafayı yiyorum şimdide