Ultrason kağıdı edd yorumlama

Kızlar geçen hafta gittiğimdeki ultrason verileri.
Tahmini doğum tarihi 28 haziran gözüküyor.
Hep 19 haziran yazıyodu bu kısımda. Bugün dikkatli bakınca farkettim.
Bu kadar stres boşamı acaba daha var mı günüm?
Sabah doktora gidicem ama heyecandan uyuyamıyorum.
Acaba bu ultrasonda ne çıkıcak doktor ne diycek?

2 Beğeni

İnşallah güzel haberler alırsınız :smiling_face: uygulama ne gösteriyor peki. 19 Haziran benim de doğum günüm :smiling_face: ama bebiş ikizler burcu olmak istemiyor olabilir bence mantıklı bir karar :sweat_smile:

2 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun o zaman​:heart::cherry_blossom: evet bende hiç istemedim aslında ikizler olmasını :smile:babasının doğum günü 26 haziran iki yengeçlede evde zor ama olsun​:smile: şaka bi yana sağlıklı olsun da canım bebeğim​:heart: yarın yine bilgi veririm bakalım ne dicek :cherry_blossom:

1 Beğeni

:smiley::smiley: evet öyle görünüyor.
Detaylı utrason kağıdımı örnek sunmak isterim
Son adet tarihine göre 30 temmuz
21. Hafta tahmini doğum tarihi daha erken

Sizin son adet tarihinize göre tahmini doğum ne zaman

1 Beğeni

Benim adet tarihime göre 19 haziran doğumu.
ama ilk gösterdiği betahcg değerine göre de bu en son ki tarih doğru.
Çünkü ekim ayı bittiğinde 4 haftalık oluyor doğal olarak eylüle 1 aylık giriyoruz. Yani o günden bugüne hesaplayınca bu son ultrasondaki doğru.
Ay bilmiyom doktor ne dicek bakalım 10:50 de randevum. Sizlerin nasıl geçicek sizde yazın :heart_eyes:

2 Beğeni

Merakla bekliyorum, doktor ne dedi ? :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes::star_struck::star_struck:

2 Beğeni

Bende de Edd tarihleri her ultrasonda farklı gösteriyor. Doktorum son adet tarihime göre 22 Ağustos dedi. Ama ultrasonda da genelde 15-19 Ağustos diye çıkıyor. Galiba bu bebiş beklemeyecek gibi. Ben de öyle hissediyorum nedense :grin::face_with_hand_over_mouth::heart_eyes::blush:

2 Beğeni

Kızlar

39+0 diyo ultrasonda :rofl:
Sonuç bekliyoz nst anlıyor musunuz onu da atayım.
Doktora girmedik henüz.

1 Beğeni

Betaya göre de mi tarih hesaplıyorlarmış :smiley: bunu bilmiyordum

1 Beğeni

İlk beta değerlendirine bakıp kaç haftalık olduğunu söylüyolar ya daha yeniyken onu diyorum :smile: zaten doktor ultrasona bakma dedi son adet tarihinden itibaren geçerli dedi.

2 Beğeni