Kızlar dün muayeneye gittim 4+4 kese gördüğünü söyledi verdiği ultrason resmi çok tuhaf geldi bana internetten gördüğüm ve diğer hamilelerin gördüğüm ultrasonlari böyle değildi ortası siyah çıkmış tam açı değil gibi kötü almış görüntüyü acaba kese dediği şey kese mi doktora pek güvenemedim siz ne düşünüyorsunuz
İçim içimi yedi ya çok stresliyim ters bişey olacak diye
Normal görünüyor. Ben bi sorun göremedim
Zaten vereceği görüntü Max böyle oluyor, çekim acısı ve ultrason kalitesi de etkiliyor benim kese fotoğrafi da simsiyah anlamsız bir bosluktu cihazda kötüydü, 2 hafta sonra daha güzel bir foto ile karsilasirsiniz
Kese olup olmamasından emin olamadım. Netten Ultrason görüntülerine baktığımda bazı yerlerde öyle boşluk gibi oluyor acaba öyle bişey mi de kese sandı diye düşündüm
Özele kliniğe gittim cihazları da yeni o yüzden yani neden bu şekilde görüntü aldı diye düşündüm
4+4 haftalık olduğu için o kadar görünüyor. Daha çok yeni
[Yükleniyor: IMG_20241026_153010.jpg…] Yakın görünümü
Arkadaşim stres yapma, birşey yok ama senin bu stresin bebeğe zarar zaten. İlk ultrason fotoğrafı olduğu için çok geniş açıdan almış görüntüyü doktor. 4+4te çoğu hamilede kese bile görünmüyor biliyor musun? Ben hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı ve bebeği ilk defa 9.haftada gördüm. Stres yaparak bebeğini olumsuz bir şeye maruz bırakıyorsun. Seninki şuan sadece evham, hamileliğin ilk zamanları çok normal, güzel düşünmeye çalış, kötü düşünmek için zaten sebebin yok
kaldı ki burada kaç anne 4 haftalıkken bebeği görmüştür bilemiyorum, şanslısın bile.
İnsan ister istemez endişeleniyor ya ters bişey olursa diye bide ben çok sabırsızimdir bir an önce bebeği görmek için sabırsızlanıyorum inşallah görürüm Allah nasip eder sağlıklı bir şekilde gelişir ve zamanı gelince kucağıma alırım. Ne bileyim işte ister istemez endişeleniyorum acaba gördüğü şey kese değil mi diye ya goremezsem diye salı günü kontrole gidecem o zaman belli olur şimdide salı bir an önce gelsin diyorum ![]()
![]()
Ben de senin gibi olur olmadık ihtimalleri düşünen biriyim, kendimde de dış gebelikten şüphelenmiştim filan. Hatta ben başka bir sağlık sorunum için muayene olduğum doktoru sosyal medyadan bulup mesaj atmıştım
Anlayabiliyorum hissettiklerini
inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın. Stres yaşayacağına git doktorun kapısını aşındır birşey olmaz![]()
Nerde çektirdin devlet mi özel mi
İnşallah teşekkür ederim ![]()
Özel klinikk
Normal aslinda sen benim de oyleydi belirsiz gibi ne oldugu belli olmayan goruntuler benim elimde de var hem doktoruna guvenmiyorsan baska doktora gitmeni öneririm
Hayırli olsun gebeliğin![]()
Teşekkür ederim
Zaten ben kontrole devlete gidiyordum salı yine gideceğim ama sabırsızlandim bide özele goruneyim dedim ozeldeki doktor için görümcem iyi değil o falan dedi seneler önce dış gebeliğini anlamamış o yüzden kafamda soru işaretleri var
Teşekkür ederim
Zaten ben kontrole devlete gidiyordum salı yine gideceğim ama sabırsızlandim bide özele goruneyim dedim ozeldeki doktor için görümcem iyi değil o falan dedi seneler önce dış gebeliğini anlamamış o yüzden kafamda soru işaretleri var
Rica ederim bende devlete gittim seni cok iyi anliyorum