Ultrason fotoğrafını anlatır mısınız

Benim ilk gebeliğim 6+3 deyiz :pregnant_woman:🩷 ama bu ultrason fotoğrafı benim çok kafamı karıştırıyor bu fotoğrafta bebek hangisi kordon hangisi bir de eşi diye bir şey varmış sanırım göremiyorum ben bana açıklar mısınız :joy::joy:

![IMG_5255|375x500]

Merhabalar biz aynı hamilelik tarihindeyiz benimki de 6+3 , bende ultrasona girdim fakat henüz bebiş çok küçük olduğu için kordonu gözükmezmiş, tam bebek olduğu bile belli olmazmış doktorum öyle söyledi bize birde süpriz olarak 2 kese gördüğünü söledi geçen hafta perşembe günü , salı çarşamba gel dedi diğer kesene bakalım küçülüyomu büyüyomu dedi. Evet bir bebeğim varmış 6 haftalık fakat daha bebek görüntüsü ayrıntılı hiçbişey gözükmezmiş

Anladım teşekkür ederim bende anlamıyorum zaten ama resmi gören büyükler bak işte şu bebek şu kordon falan diyip duruyorlar ondan merak ettim inşallah hayırlısı olur hakkımızda sağlıkla gelsinler :blue_heart:

Yanda halka gibi olan şey eşi diye biliyorum yinede yanlış bişgi vermek istemem

Doktor da öyle söyledi yüzük görüntüsü oluşmuş dedi yüzük görüntüsündeki halkaya eşi diyorlar bilmiyorum sağlıklı olsun da net görürüz büyüyünce :joy::joy:

Aynen doğru benim 6 haftalıkken verilen görüntüsünde dd bu şekildeydi

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bu dönemde herkes doktor kesildi başımıza biz doğrusunu biliyorken bile aklımıza sürekli soru işaretleriyle dolduruyolar doğru bildiğimizden de şüphe eder hale geldik , sen kafana takma kordon gözükmezmiş benimde ilk gebelik ve doktara gittiğimde sormadığım soru kalmıyor ama bende sorduğumda kordon vs gözükmez şimdi dedi sen için rahat tut bebişte strese girmesin nasıl foto atılıyor buraya henüz fikrim yok öğrenirsem size ultrason görütüntüsünü atıcam​:smile:Allaha emanet olun

Ölçülen crl bebek oluyor baş popo mesafesi. Yuvarlak halka da yolc sac denilen yapı. Kordon olusana kadar bebegi o yapı besliyor. Kordonu 9-10. hafta da gorebilirsiniz, plesantayı da aynı sekilde. Saglıkla gelsin ins.