Ultasonda haftası geride olan var mı?

Sat a göre 7+5 iken ultrasonda 6+5 olarak ölçtü doktorum. Kalp atışı duyuluyor herser güzel saglikli diyor ama ben geç döllenme olmadigina emin gibiyim.bu durumu yaşayan var mı?

1 Beğeni

Benimde sat göre 1 hafta geride bu bı sorun değil ya önemli olan sağlığı yerinde olması bende şuan 15+0 haftalığım sat göre 16+0 ama problem etmiyorum normal bişey bence

3 Beğeni

Benimde haftasına goret 4 gün geride ama 1-2 hafta kadar geride olması normal dediler

1 Beğeni

Merhaba @Melike hoşgeldiniz Benim de bebeğim 2 gun geriden geliyordu üç haftada toparladı. İnşallah sizin de yakın zamanda haftasını yaklar. Ben o zamanlar bebeğe kilo aldiran bwsinler tükettim

3 Beğeni

Aramıza hoş geldiniz.Haftanız çok küçük merak etmeyin, yakalayacaktır.:smiling_face:

Benimki 1 hafta geriden geliyordu,doktorum mayalanmaya göre öyle söylüyordu.Haftalarım geçtikçe,bebekte haftasını geçmeye başladı:smiling_face:Şimdi 1 hafta önden gidiyor.

4 Beğeni

Ben 29 haftaya kadar 1 hafta geri geldi sonra kendi haftasıyla uyum sağladı merak etme haftasıyla ileriki haftalarda uyum sağlıyor hatta ileri bile gidiyor

4 Beğeni

@Melike hoş geldin :heart::bouquet::smiling_face_with_three_hearts: Bebiş daha küçük,haftasını yakalayacaktır merak etme :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba Benimde Haftasina görə 1 hafta geriden gediyor bebek banada Dolenmen gec olmuş o yüzden 1 hafta Geriden gösteriyor bebek dedi dr onun korkusu yok zamanla duzeler dendi bana

2 Beğeni

Benimde 29+5 ama haftasına göre biraz küçük dedi

2 Beğeni

Merhaba @_bebegim hoşgeldiniz :bouquet: Yakın zamanda haftasını yakalayacaktır

@_bebegim Hoşgeldiniz yakın zamanda yakalar heralde

@_bebegim hoş geldin sende artik yarılamışsın. Sağ salim bitir inşallah :bouquet: