Sat a göre 7+5 iken ultrasonda 6+5 olarak ölçtü doktorum. Kalp atışı duyuluyor herser güzel saglikli diyor ama ben geç döllenme olmadigina emin gibiyim.bu durumu yaşayan var mı?
Benimde sat göre 1 hafta geride bu bı sorun değil ya önemli olan sağlığı yerinde olması bende şuan 15+0 haftalığım sat göre 16+0 ama problem etmiyorum normal bişey bence
Benimde haftasına goret 4 gün geride ama 1-2 hafta kadar geride olması normal dediler
Merhaba @Melike hoşgeldiniz Benim de bebeğim 2 gun geriden geliyordu üç haftada toparladı. İnşallah sizin de yakın zamanda haftasını yaklar. Ben o zamanlar bebeğe kilo aldiran bwsinler tükettim
Aramıza hoş geldiniz.Haftanız çok küçük merak etmeyin, yakalayacaktır.
Benimki 1 hafta geriden geliyordu,doktorum mayalanmaya göre öyle söylüyordu.Haftalarım geçtikçe,bebekte haftasını geçmeye başladıŞimdi 1 hafta önden gidiyor.
Ben 29 haftaya kadar 1 hafta geri geldi sonra kendi haftasıyla uyum sağladı merak etme haftasıyla ileriki haftalarda uyum sağlıyor hatta ileri bile gidiyor
@Melike hoş geldin
Bebiş daha küçük,haftasını yakalayacaktır merak etme
Merhaba Benimde Haftasina görə 1 hafta geriden gediyor bebek banada Dolenmen gec olmuş o yüzden 1 hafta Geriden gösteriyor bebek dedi dr onun korkusu yok zamanla duzeler dendi bana
Benimde 29+5 ama haftasına göre biraz küçük dedi
Merhaba @_bebegim hoşgeldiniz
Yakın zamanda haftasını yakalayacaktır
@_bebegim Hoşgeldiniz yakın zamanda yakalar heralde
@_bebegim hoş geldin sende artik yarılamışsın.
Sağ salim bitir inşallah