Merhabalar birkac gundur kanama ile mucadele ediyorum 1 gece hastanede yattim progestan fitil kullaniyorum şuan sorun şu 3 kese var adet tarihine gore 8 hafta 6 gun ultasonda 5 hafta cikti ve sagliksiz gebelik içleri boş denildi kanama ise rahim ici serbest kanama diye soyledi doktorum simdiye kadar kalp atisini bile duymamiz lazimdi buyuk ihtimalle dusuk olacak ama 1 hafta daha Progestan fitil kullan keseler ayni kaldiysa artik dusuk olur dedi suan kanamam devam ediyor aranizda bu durumu yasayan oldu mu sonrasinda duzelir mi cok korkuyorum
Merhaba, yaşadığınız süreç gerçekten çok stresli ve üzücü olmalı, sizin için iyi dileklerimi iletmek istiyorum. Benzer bir durum yaşayan birçok anne adayı var ve herkesin deneyimi farklı olabiliyor. Bazı durumlarda doktorların sağlıksız gebelik teşhisi koyduğu hamilelikler sonrasında toparlanabiliyor; ancak maalesef bazıları da düşükle sonuçlanabiliyor.
Bu noktada dinlenmeye çalışmanız ve doktorunuzun tavsiyelerine sıkı sıkıya uymanız çok önemli. Progestan fitili düzenli kullanmaya devam etmek, vücudunuzun hamileliği desteklemesine yardımcı olabilir. Ayrıca kanamanın artması ya da ağrılarınızın şiddetlenmesi gibi durumlarda mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz.
Bu süreçte yalnız olmadığınızı bilmeniz de önemli. Çevrenizden ya da güvendiğiniz insanlardan destek alabilir, aynı durumu yaşamış annelerin deneyimlerini dinleyerek kendinizi yalnız hissetmemeye çalışabilirsiniz. Her durum farklı olduğu için en doğru bilgiyi doktorunuzdan almanız gerektiğini unutmayın.
Umarım en kısa sürede güzel haberler alır ve rahat bir nefes alabilirsiniz. Unutmayın, her şey sizin ve bebeğinizin sağlığı için.
Desteğiniz icin cok teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah inanilmaz stres icerisindeyim.
Birseyi yazmayi unutmuşum keselerin bir tanesinde yolk kese gorundu digerlerinde yok acaba bos olan keseler mi düşecek digeri normale dönecek kafamda bir suru soru işareti var
Sen sadece sabır ve dua ile bekle hakkında hayırlı olan gerçekleşecektir çok strese girersen bu çok kötü etkiler seni kendine dikkat et yorma ve sabırla bekle ben 9-10. Haftalarda kalp atışı duyup bebeği görenlere dahi şahit oldum can verecek olan Allah en güzelini o bilir
Amin canım hayırlısı olsun inşallah