Uçuk varken sezeryan?

Merhabalar. 35 haftalık hamileyim plesenta previa olduğum için doktor 36.haftada bebeği alacağını söyledi. Yani haftaya ameliyata alacaklar ama benim burnumda uçuk çıkmış bildiğim kadaryla uçuk varken ameliyat yapmıyorlar. Var mı hiç bununla ilgili birşey duyan?

@Melikefdn ben böyle birşeyi ilk kez duyuyorum ama doğumu etkileyeceğini sanmıyorum vede sıkıntılı bir durum olsa bile doğum haftaya olacakmış o zamana kadar geçer zaten​:smiling_face:

1 Beğeni

Sudokrem vs varsa surebilirsin gerçekten çok etkili birkaç kez sürünce azaltıp geçiriyor

1 Beğeni

Teşekkür ederim sudokremim yok ama inşallah geçer doğuma kadar

1 Beğeni

Çok etkili bir krem vardı ama adını unuttum aynı şey başıma geldi ağrım oldu gittim hastaneye 37. Haftada dudağımda kocaman uçuk vardı almadılar sezaryene 1hafta bekledim ucukun geçmesi lazım dediler krem 1 günde geçirdi doğuma giriyodum tam son kontrolde suyum geldi

1 Beğeni

Buldum kremi zovirax adı dugunumden öncede çıkmıştı uçuk o zmnda kullanmistim tavsiye ederim kesinlikle

2 Beğeni

Ya çok teşekkür ederim. Ben de uçuk varken almıyolar diye biliyorum da tecrübesi olan varmı diye emin olmak isyedim çok sağolun :cherry_blossom:bir de benim uçuklarm uzun süre iyileşmiyo dediğiniz kremi kullanaym tekrar çok teşekkür ederim :two_hearts:

Cnm sarimsak sur oraya sarimsagin icindeki siviyi sur hemen geciriyor krem kullanma ilk etapda hep kimyasal var icinde kremlern gecmesse krem denersin doktoruna sorarak

1 Beğeni

Sarımsağı hiç duymamıştım önce onu deneyeyim o zaman tabi doğalı varken önceliği ona vermek lazım çok teşekkür ederim :cherry_blossom::smiling_face:

Zovirax ve vectavir ucuk konusunda cok etkilj.ama hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum.2 gune surmez gecirir bu ilaclar.bunlar disinda daha etkili bir sey gormedim ben.

1 Beğeni

Evet zoviraxı bir arkadaş daha yazmış. Sorarım tabiki almadan önce hamileler kullanabiliyomu diye. Yoksa sarımsak gibi doğal yöntemlerden devam :smiling_face:

Sarimsak yakiyor ve biraz iyilesmesi uzun suruyor.vectavir veya zovirax 1 gunde bile gecirir.tabi bu kremler hamilelikte yasak ise en iyisi yine sarimsak olur .gecmis olsun.saglikli dogumlar insallah

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı şekilde doğum yapalım inşallah :palms_up_together:

sarımsak asla kullanma orası su baloncuğu olur

Eczaciya danismakta fayda var.Icerigi hakkında. Zovirax bende etki etmemişti,Vectavir hemen geçirmişti bu da aklınızda olsun.

Ben en iyisi ilaç önerisine bakaym sarımsakla ilgili farklı yorumlar var şimdi emin olamadım sağolun :cherry_blossom:

Evet evet danışarak alırım kesinlikle. Çok teşekkür ederim paylaştığınz için :cherry_blossom:

Ben 37. Haftamda kullandım bir zararı olmadı ama tabiki danışarak kullanmak daha iyi olur ama zovirax cidden hemen geçirdi kocaman uçuğum vardı ben kimseye sormadan alıp kullanmıştım

1 Beğeni

Evet uçuk varken ameliyat yapmıyorlar eşim hemsire yakın zamanda bı hastasınin uçuk çıktığı için ameliyatı ertelenmiş

1 Beğeni