Uc kizim oluyor

Benim için de dua edin hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin… Sizede hayırlı sağlıklı bir erkek nasip etsin… daha doğmadi sonucay belki de erkek evlat kim bilir ancak rabbim

1 Beğeni

Süphesiz Allah herşeyi görüyor ve biliyor :palms_up_together:

İnşallah hayırlı bir evladın olur kız erkek fark etmiyor

1 Beğeni

Amin cok teşekkür ederim

Allah razi olsun sizede gonlunuzdekini hayirli saglikli bir sekilde verir insallah

1 Beğeni

Cümlemizin inşallah

Benimde 2 kizim var suan yemin ederim kendimi gordum bu yazilanlardan esim kürt ve akrabalari hep hadi insallah erkek olur deyip duruyor ben hayirlisini istiyorum inan kizi erkegi yok bu işin Rabbim saglkli ve hayirli nasip etsin esim normalde hic bi hamileligimdr cinsiyet ne zaman ogrenilir die sormadi oda simdi disardakiler yuzunden cinsiyet ne zaman ogrenilir deyip duruo ozele gidelim ogrenelim vs dio yani hissediyorum o da erkek istio ama agzinda hep hayirlisi olsun dior Rabbim bilir daha 8 haftaligiz bakalim kismet Rabbim sagliklisini versin insallah

2 Beğeni

Ben yaşadıklarımdan dolayı kendi eşimden şüphe ediyorum artık eşimi biliyorum öyle biri deĝil ama içimden hep bi korku eşim de öyle olursa diye

Kocalar ne koyarsa kadın onu biçiyor cinsiyet nedir ya Allah aşkına bukadar takılmayın kocalariniz bırakın ne dusunurse düşünsün evden soğusun hatta defolup gitsin Allah var gam yok be kocam erkek istiyo bu ne saçmalık rabbim eli ayağı düzgün olsun oğlan olur rahatsiz olur çok istemek şirk tır rabbim ne vweirse bilirde verir benim iki kızım var pirlantaya değişmem iş yaptirmaslar bana şimdi hamileyim hep kız dedim herkese doktor erkek dedi kimseye demedim bile çoğu kişi kız biliyor kime ne yaa kapinizi kapatın ve kimseyi takmayın uzulmeyin her anne mucizedir uygulama mucize anne diyo mucize baba demiyo

2 Beğeni

Allah ne veriyorsa hayırlısını verir inşallah

Sağlıklı olsun nice insanlar var 5ev parası verip hala bir çocuğu olmayan rabbimin gücüne gider doğal yolla aramadan gebe kaldık rabbi m aratmadı elhamdülillah

2 Beğeni

Allah bütün isteyenlere versin inşallah

1 Beğeni

Ben artık 3 kız ya da 3 erkek sahibi olmak meselesine şöyle bakıyorum.Bakın elimize pembe ve mavi boncuklarla dolu bir poset verilse 3 boncuk çekin denilse 3 ünü de pembe ya da 3 ünüde mavi cekmek icin zorlasak yapamayız daha zor bir ihtimaldir.Bu zor olan ihtimali yaşıyorsak asıl burda bir nizamdan intizamdan bahsedebiliriz . Razı olup tadını cıkarmak lazım

2 Beğeni

Bu arada ben de 3.kızımı bekliyorum :joy:

1 Beğeni

Güzelmiş Allah bağışlasın​:sweat_smile:

1 Beğeni

Aynen benimkide oyle olmustu inan

1 Beğeni

Evet gercekten cok haklisiniz

2 Beğeni

Rabbim karnimizdakini hayırlı eylesin doğmasını nasip etsin Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin gerçekten çok ağır bir sınavdir amin

1 Beğeni