Merhabalar. Tuzla devlet hastanesinde gebelik takibi ve doğum yapanlarınız var mı aramızda ? Olumlu olumsuz tecrübelerinizi paylaşır mısınız hangi doktorda takipliydiniz hanımlar cevaplarsanız memnun olurum
Ezgi er çok iyidir. Fakat ilk gebeliğinizse o hastane yeterli olmayacaktır. Araştırmaya gitmenizi tavsiye ederim
Evet ilk gebeliğim yeterli olmamasındaki sebep nedir ne açıdan farkı var araştırmayla tecrübenizi paylasır mısınız ?
Diğer doktorlara görünmedim ama Ezgi Er ilgili bir doktor. Eğer oraya gitmek isterseniz. O doktoru tercih edin. Ama bir durum oldu mu sürekli araştırmaya yönlendiriliyorsunuz. İkili test için araştırmaya gidin ayrıntılı ultrason için araştırmaya gidin vs. Vs. Teknik açıdan yetersiz
Tesekkür ederim. Doğum yaptınız mı peki siz
Yok ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu. Nasip olmadı. Şimdi de 14 haftalık gebeyim. Pembe akıntım var. Dua edin sağlıkla gelsin. Tuzlada görümcem sezeryan oldu bir şikayeti yok ama
Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah acısını göstermesin şuan tuzlada devam ediyo musunuz peki ? İkili test ve ayrıntılı ultrason için baska yere gittiğimde sorun olmaz dimi yani tek bir yerde takipli olamamak gibi oluyor ya
Amin Allah razı olsun. Siz de bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
yok ilk bebeğimin kalbi durduğu için normal devlet hastaneleri beni kabul etmeid. Direkt araştırmaya git teknik açıdan donanımlı seni takip etsinler dedi. Marmara eğitim ve araştırmaya gidiyorum. Orada da her hafta farklı doktor oluyo ama çok memnunum. Doktorlar ilgili ve asistanlar da.
Yani tercih sizin elbette. Tuzlaya gidebilirsniz. Test sonuçlarını alıp tuzladaki doktorunuza gösterirsiniz. İnşallah saplıklı olduğu sürece problem olmaz bence
Sizin bebiş kaç haftalıktı
Benim daha cok yeni 5+6 oldu bugün. İlk kontrolümde 4 haftalıktı kese görünmedi beta hcgden baktı yükselişim güzelmiş. 5+3 de keseyi gördük ama bebek yoktu henüz. Birçok Kan ve idrar tahlili verdim 10-15 gün sonra gel tekrar dedi bakalım inşallah görürüz
Hangi doktora gittiniz tuzlada. Doğru söylüyor kalp atışını duymanız için de 10 15 gün sonra gel diyorlar size çifte mutluluk olsun inşallah duyarsınız
Birsen demirele gittim. Geçen sene ufak bi operasyonum olmuştu o zaman hale ankara aktaş ilgilenmişti tüm süreçle. Ameliyathane ortamı ve hasta odaları gayet güzeldi birçok yere göre daha temizdi gayet güzel ilgi gördüm hiç bir sorun yaşamadıgımdan şuan ordayım ama doktorum tayinle gitmiş malesef
Maşallah hep böyle memnun kalırsınız inşallah. Rabbim bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Sizde sağ salim kucagınıza alın inşallah yavrunuzu
Aminnnn çok sağ olunnn
@istanbul-anneleri @admin yardımcı olur musunuz ?
Ne oldu
Diğer annelerimizinde tecrübelerini öğrenmek istedim sanırım siz haricinde kimse yok
@admin merhaba 🩷 son adete göre 7 hafta ama bebek ölçümüne göre 6+3 görünüyor gebeliğim. Uygulama şuan 1 hafta önde gidiyor bunu nasıl düzeltebiliriz ?
Merhaba bunu sol üst köşede yer alan profil görseline tıklayarak gideceğim profil ayarları sayfasından düzeltebilirsin. ancak ilerleyen zamanlarda bebek kendi haftasını yakalayacaktır. Yani asıl önemli olan son adet tarihidir. Tabi tercih senin.