Doğumum plansızdi bebek beklediğimizden erken geldi arefe günü doğdu ben bayramdan sonra doğar diye ona göre plan yapmıştım ağda için doğuma yakın yaparım temiz girerim diye ama öyle olmadı. Yine çok çıkmamışti tüylerim ama biraz vardı şimdi ise doğum yapalı 23 gün oldu çok çıktı bikini bölgesi tüylerim. 40.gun doktor kontrolüne gitmek gerekiyor ama tüyler var utanıyorum o şekilde gitmeye bide rahatsız ediyor yani o bölgeyi dikişlerden dolayı temiz tutmak zorundayız.Nasıl olacak böyle
Tek seferlik jilet yapılsa sorun olmaz diye düşünüyorum
Dikiş varken nasıl olacak ki
Tüy dökücü Krem denediniz mi ben öyle yapmıştım sezaryenden sonra.. başka türlüsü pek mümkün olmuyor zaten.. Ama tüy dökücü Krem kullanacaksanız yaranızın tamamen kurumuş olduğundan iltihaplı olmadığından emin olun..
Dikişler kapanmadı ilesmedi daha
Ben sezeryan oldum bu vakte kadar geçti ilestim
Daha düşmedi dikişlerim
40cı güne kadar biraz daha iyilesir o zaman jilet yaparsiniz en guvenlisi o gibi su an. Baska seyler enfeksiyon yaptırabilir
Dikişlerin olduğu bölgeyi biraz daha dikkatlı alırsanız biriey olmuyor ama tabi sizin normal bi dikiş mi onu bilemiyorum benim yapıştırma oldugundan ben 1 hafta geçtikten snra normal temizlemiştim. Ama yinede o bölgeye çok gitmemiştim hafif 3 5 tane illa kalmştı ki doktor zaten göbekten kontrl ediyor ultrosonla. Birşey varsa alttan muayne ediyor
İç dikişlere nasıl bakıyor parmakla müdahale etmiyor mu.ben dikişlere baktırmaya gittigmde dışa baktı içe bakamadi ben parmak sokma dediğim için öyle yapmadan göremiyomuş
Sizin normal doğummu
Evet normal
Hım onu bilemiyorum benim yapıştırmaydı