Hanımlar 34 haftalık hamileyim bu zamana kadar genital bölge temizliğini kendm yapıyordm ağdayla ama artık çok zorlaştı. Bu son zamanlarda artık sadece kontrollerde tüy dökücü krem kullansam sıkıntı olur mu. Aranızda kullanan var mı
Ben remove diye bir marka aldım almaz olaydım tüylere dökül dökül diye seslensem daha çok dökülürdü hiçbir halta yaramadı. Mecbur aynayı aldım karşıma jilet kullanıyorum. Eğer kullanacağın marka iyiyse ile yarıyorsa kullan. Jilet ile aynı mantık. Ayna karşısında yaparsan daha temiz de olur
Kimyasal kullanma bence
Doktor kimyasal olan hic biseyin genitale kullanilmasini uygun gormuyo.
Yorum okumaya geldim bende aynı soruyu sormuştum
Jiletle hiç yapamıyorum sürekli kesiyorum. Son çare olarak tüy dökücü aldım ama kullanmadm daha hiç
Malesef canım yasak yapma

Ben kullandım agda yapamıyorum jılette kullanamıyorum bu sekılde dogurdum ılk bıraz surun bekleyın alerjık reaksıyon yapıyor mu bakın
Bende kullanacağım sanırım teşekkür ederim. Zaten çok sık kullanmamış olacağım 2 3 defa anca belki
@Betül Tüy dökücü kremler, içeriğinde bulundurdukları kimyasallar sebebiyle hem deri yüzeyinde, hem de etki ettikleri kıl ve tüyler üzerinde çeşitli yan etkilere sebep olabilmektedir.Bu yüzden özellikle hamilelerde kullanımı önerilmemektedir. Ağda yaptırmanız daha iyi olur.
Ben mecburu kalmadığım sürece jilat kullanmadım agdaya gittim bence açısına dayanmaya calicaksan ağda yaptır daha rahat tüy dökücü kullananma zararlı kimyasal
Jilet kullananlar varmış ama jilet kalın çıkarıyor ben evlenmeden önce epilasyon gitmiştim tıraş makinasıyla aldırıyorlardı sonrasında da epilasyon fayda etmeyince traş makinasına devam ettim jilet anında kalınlaştırıyor ama traş makinası ağdayla almış gibi ince oluyor bende öyle en azından gebelikten dolayı bende alamıyorum artık 20. Hafta olmasın rağmen zor geliyor aynayla rahat alırsınız
2 hafta önce agda yaptirdim ama öyle kaşınti yaptiki beni kaşındiriyor hala gecmedi kasinti benm durumda olan varmi bu durumda ne yapilmali kaşıntidan gitmelimiyim doktora sizce
Canim kimyasal önermiyorlar. Benim arkadaşımın dusuk riski var doktor gunes kremi bile kullanma demiş. Şuan ben deodorant bile kullanmıyorum. Bebek kolanyasi kullaniyorum. Ağdaya gidebilirsin.
Merhaba cnm bnim üçüncü gebelik maalesef ki kullanmak zorundayım bnde çünkü grme şansım yok maalesef üçndede kullandım doktoruna sorablirsin bn ebeye sormuştum oda gebelikte kullanılan ürünler var demişti
Tüy dökücüler zararlı kimyasallar içeriyor, venüs kullanmayı deneyin denemediyseniz onlar kesmiyor, ya da epilatörün sıfır başlığını da kullanabilirsiniz o da bıçaksız