Arkadaşlar bu kadar zor olacağını bilmiyordum yoksa bende mi bir sorun var su içemeye korkar oldum artık biraz içsem hemen tuvalate çıkıyorum gece uyanıp çıkıyorum git gide daha ilerlemeye başladı daha 16 haftada
Bende çok çıkardım normal bence bu yüzden su içmeyi aksatmayın derim
Minicik sey icin bile tuvalete gidiyorum tuvaletle koskocaman bi bagimiz var ![]()
Normal canım hepımız aynıyız brn çıkıyorum tuvalettn gerı giriyorum bı damla için. Özellile dısarı cıkarken giriyorum tuvalete sonra sokaga adım atar atmaz bı baskı sankı 3 gündur var gibi ilerleyen haftalarda daha cok oluyo
Canım ilk 3 ayda çok normal bu hormonlardan dolayı sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsun su içsen de içmesen de tuvalet isteği geliyor yani korkma İlk haftalarda bu çok normal
17 haftaya gidicem ilk haftalarda yine iyiydi
- Haftama giricem ikiz gebelik halimi görseniz. Tuvaletten çıkamıyorum afedersiniz çeşme gibi. Aşırı derece baskı oluyor mesanemde. Gece tuvaletimi yapiyorum kalkiyorum elimi yikiyorum hoop geri tuvalete oturuyorum
gündüz zaten dahada fena. Dışarıya cikmak zulüm ciktigim an azıcık yuruyeyim yine tuvalet
yapacak hiç bir şey yok maalesef bebişlerimiz iyi olsunda anneler dayanır
Valah canım ben 25 haftadayim nerdeyse tüm günüm lavoda geçiyor alıştım artık
29 haftalık olduk eşim artık lazımlik alcam sana diyor git gel yorulmazsin diyor durum o kadar vahim işte
Bence hamileliğin en zor kısımlarından biri de tuvalet olayı
36 haftadayım bu durum hiç geçmedi
öyle bir geliyor ki sıkışıyorum kaçıracak dereceye geliyorum korkudan dışarı çıkamıyorum çıksam hasta bezi mi taksam diyorum ![]()
![]()
20 haftalığım resmen tuvalette yatsam yeri sosyal hayatım bitti disari cikmaya korkuyorum![]()
İrerleyen hafdalarda daha beter olacaq ablam bende oyoemdim hamiləliyin ilk gününden şuan dahada beter dakka başı tualetteyim sınırın bozuyo adamın ![]()
![]()
25 hafdadayim geceler çay su gibi şeyleri az içmeye özen gosdermeme bakmayaraq 3 4 defa hatta 5 defadanda çox keç utanıb tovalete gidiyorum geceler uyku yok
Kafein almayın çay kahve fakan onlar daha beter ediyormuş ama ben zaten onları içnesemde beterim
Bunun için su içmeyı ıhmal etmeyın. 9 haftalıgım gebelıgın basından berı boyle. Dorduncu gebelıgım. Su içmeme ragmen doktor hâlâ da su içmen gerekiyor diyor.
İki yaşında kızım.bile alıştı ben ayağa kalktigim.anda anne yinemi diyo o derece çok gidiyorum malesef
Ben su içmeyi savsaklıyorum malesef gece kalmak istemiyorum
Ben de çok gidiyorum 28. Haftada bazen tuvaletten çıkıp tekrar gidebiliyorsun ama suyu azaltmayın bence plasenta suyu azalıyormuş. Ancak sık tuvalete gitme, mide bulantısı ve halsizlik birlikte varsa idrar enfeksiyonu olabiliyor onu da yaşadım dikkat edin derim
Doğum yapana kadar tuvalete yatıp kalkıcaz galiba ![]()