Kızlar afedersiniz tuvalete çıkma hissiyatı geliyor. Bebekte kendini iteklşyor ama Ağrı yok. Doktorum öyle hissettiğinde doğum ağrıların olduğunda gel demişti acaba zamanı gelmiş olabilir mi
Yok ya kaç haftaliksiniz ben nerdeyse dakka basi gidiyordum nerdeyse hic de alakası yok su içmessm bile gidiyirdum
İdrar istegi ise 30lu haftalarda cook normal ben de oyleyim cogu hamile gibi sürekli çişim varmış gibi yaşıyorum haftalardır hatta aylardır ![]()
Ha yok kaka istegi ise evet dogum başlangıcı diye biliyorum cunku 3 cocuk doguran kuzenim söylemişti surekli o his geliyor ama yapamiyorsun diye.
Evet kaka hissiyatı geliyor ama Ağrı vs. Yok son 9 gün kaldı çok tecrubesizim anlam veremiyorum neyin ne olduğuna
Senin 9 günün kaldığı için ne olsa doğuracağım zannetmen normal herkeste belirti farklı her bebek farklı
Hepsi kendi zamanında geliyor sağlıkla gelsin inşallah
9 gun kaldigina nerden eminsiniz doktor mu soyledi? Dogum oyle bisey ki tam dakik bisey kimse diyemez bebegin keyfine bagli o
ayrica günlerdir bu sorunu yasiyorsaniz ve dogurmadiysaniz hala, demekki dogum belirtisi degil kabiz olmussunuzdur buyuk ihtimal