Türk kahvesi

Merhaba aranızda benim gibi kahve bağımlısı hamişler varmı ben günde 2 fincan içiyorum ama bebeğe zararı olmasındanda korkuyorum kendimide durduramıyorum ne yapmalıyım​:cry::face_holding_back_tears:

Ben de senin gibi bağımlıydım resmen canım kaç fincan olsa o kadar içerdim şimdi kendimi 2 fincanla sınırlamak zorunda kalıyorum zaten günlük 200 ml kafein alabileceğini biliyorum tabi çay da dahil buna

1 Beğeni

İki fincandan inşallah birşey olmuyordur sigara içiyodum onu bıraktım ama Türk kahvesini bırakamıyorum

@Tugba09 merhaba :cherry_blossom: günde 1-2 fincan kahve ile herhangi bir zarar görmeniz çok uzak bir olasılıktır.:smiling_face:

1 Beğeni

Şuan beni o kadar çok rahatlattınız ki teşekkür ediyorum​:smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Kafeinsiz türk kahvesi var migrosta tadı diğer kahveyle aynı bede bagimliyim kafeinsiz kullanıyorum doğumdan sonra da bebek için devam ederim sütten kesilene kadar

Bende alcam hemen teşekkür ederim​:cherry_blossom::pray:

Bende öyle tiryakiydim 7 bardak Nescafe 2 bardak Türk kahvesi içiyordum ikisşnide bir adede düşürdüm Nescafe yi çay bardağı ile içiyorum aklıma geldikçe süt ve kefir e yükleniyorum

Hiç alma ben denedim leş gibi :see_no_evil:

1 Beğeni

Günde 2 fincan içebilirsiniz

1 Beğeni

Memnun kalırsın gerçek bağımlılar anlar zaten :slight_smile: tadı müqq aynı diğer kahveyle

1 Beğeni