Merhaba aranızda benim gibi kahve bağımlısı hamişler varmı ben günde 2 fincan içiyorum ama bebeğe zararı olmasındanda korkuyorum kendimide durduramıyorum ne yapmalıyım![]()
![]()
Ben de senin gibi bağımlıydım resmen canım kaç fincan olsa o kadar içerdim şimdi kendimi 2 fincanla sınırlamak zorunda kalıyorum zaten günlük 200 ml kafein alabileceğini biliyorum tabi çay da dahil buna
İki fincandan inşallah birşey olmuyordur sigara içiyodum onu bıraktım ama Türk kahvesini bırakamıyorum
@Tugba09 merhaba
günde 1-2 fincan kahve ile herhangi bir zarar görmeniz çok uzak bir olasılıktır.![]()
Şuan beni o kadar çok rahatlattınız ki teşekkür ediyorum![]()
![]()
Kafeinsiz türk kahvesi var migrosta tadı diğer kahveyle aynı bede bagimliyim kafeinsiz kullanıyorum doğumdan sonra da bebek için devam ederim sütten kesilene kadar
Bende alcam hemen teşekkür ederim![]()
![]()
Bende öyle tiryakiydim 7 bardak Nescafe 2 bardak Türk kahvesi içiyordum ikisşnide bir adede düşürdüm Nescafe yi çay bardağı ile içiyorum aklıma geldikçe süt ve kefir e yükleniyorum
Hiç alma ben denedim leş gibi ![]()
Günde 2 fincan içebilirsiniz
Memnun kalırsın gerçek bağımlılar anlar zaten
tadı müqq aynı diğer kahveyle
Ben turk kahvesinden tiksindim yanik gibi kokuyo icemiyorum hatta hic bir kahveyi icemiyorum kotu kokuyor
Valla ben de tiryakiyim günde 2 fincab içiyorum kafeinsiz denemeyü düşünüyorum