Selam kızlar geçen hafta Malatya somuncu babaya gittik belki bilenler vardır. Benim ikinci hamileliğim ve bu hamileliğimde gerek fiziksel gerekse ruhsal çok sıkıntı gördüm yaşadım. Başıma gelmeyen kalmadı tabiri caizse. Türbede çok dua ettim sıkıntılarım için ağrılarım hastalıklarım için. Dün gece rüyamda o türbedeydim kucağımda kızım vardı ve ben onu Yüsra diye sevip sesleniyordum. Ve o ayet okunuyordu “feinne meal usri Yüsra”. Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır… Şuanda anlatırken bile tüylerim diken diken uyandığımda yarım saat kendime gelememiştim. Elbette hiç birimiz alim değiliz fetva istemiyorum fakat bu rüyamı neye yorarsınız sizce kızımın ismi Yüsra mı olmalı
Ismide güzelmiş bende bugün ruya gördüm 3 isim birden gordumde Berrin berra Berfin bende aynısını düşündüm acaba onlardan birinin vermem lazım diyr kız olursa eğer belkide bebekler kızdır diye düşünüyorum bende bi hocaya soracam bakalım
Bebegin cinsiyeti kizmi
Evet canım ben 30 haftadayım cinsiyeti kız. Sağlıkla gelsinler tabi her şeyden önce. Bir sor bende soracağım bir hocaya
Yaa yerim ne guzel maşAllah tmm canm acaba benim bebiste kızmidir
Öncelikle türbede dua etmek bişey istemek Allah’a şirke giriyor Allah’tan direk isteyin derdinizi direk anlatın inşaallah Allah dualarınıza icabet edecektir Allah ile aranıza birilerini koymayın rüyan konusunda da Rabb’im hayırlara vesile etsin inşallah
Şirk konusunu araştırın inşaallah birçok farklı konularda geçiyor sorularınız olursa inşaallah cevaplarım Allah’ın tek affetmeyecegi şey ona şirk koşmaktır gerisini merhametinin yuceligine birakin inşaallah
Allah bizi büyük günahlardan korusun tövbe haşa türbedeki zattan değil onu vesile kılarak yaradandan diledim. Bunu çaput bağlamak gibi vs düşünmeyin
Kız mı istiyorsun canım ![]()