Selam kızlar geçen hafta Malatya somuncu babaya gittik belki bilenler vardır. Benim ikinci hamileliğim ve bu hamileliğimde gerek fiziksel gerekse ruhsal çok sıkıntı gördüm yaşadım. Başıma gelmeyen kalmadı tabiri caizse. Türbede çok dua ettim sıkıntılarım için ağrılarım hastalıklarım için. Dün gece rüyamda o türbedeydim kucağımda kızım vardı ve ben onu Yüsra diye sevip sesleniyordum. Ve o ayet okunuyordu “feinne meal usri Yüsra”. Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır… Şuanda anlatırken bile tüylerim diken diken uyandığımda yarım saat kendime gelememiştim. Elbette hiç birimiz alim değiliz fetva istemiyorum fakat bu rüyamı neye yorarsınız sizce kızımın ismi Yüsra mı olmalı
Ismide güzelmiş bende bugün ruya gördüm 3 isim birden gordumde Berrin berra Berfin bende aynısını düşündüm acaba onlardan birinin vermem lazım diyr kız olursa eğer belkide bebekler kızdır diye düşünüyorum bende bi hocaya soracam bakalım
Bebegin cinsiyeti kizmi
Evet canım ben 30 haftadayım cinsiyeti kız. Sağlıkla gelsinler tabi her şeyden önce. Bir sor bende soracağım bir hocaya
Yaa yerim ne guzel maşAllah tmm canm acaba benim bebiste kızmidir
Allah bizi büyük günahlardan korusun tövbe haşa türbedeki zattan değil onu vesile kılarak yaradandan diledim. Bunu çaput bağlamak gibi vs düşünmeyin
Kız mı istiyorsun canım ![]()
Evet canm
2 oğlum birde bir kızım da olsun istiyorum hayırlısı ile
İyide türbe ziyaret edildinde dua zaten ediliyor şirk niye olsun ki anlamadım Türbeye gittiğinde zaten Allah’a dua ediyorsun, neye dayanarak hemen ‘şirk’ dediniz ki? Şirk, isteği türbedeki ölüden beklemektir. İnsanlar isteğini oradaki zattan değil, doğrudan Allah’tan istiyor. Bilip bilmeden insanları böyle şeylerle korkutmayın. Benim bildiğim kadarıyla dualar kabul olunur diye biliyorum yani şimdiye şirk diyen görmedim Allaha dua ettiğin sürece sıkıntı yok teyzem hoca kendisi de derdi her Türbeye gittimizde Allaha dua edin diye valla ilk defa senden duyuyorum ozaman cinsiyet kız olsun erkek olsun diyoruz ya veya cinsiyet için dua etmektemi şirk oluyor…
Hanımefendi bu postu buraya atarken amacım biriyle tartışmak değil yaşadığım bir şeyi anlatmak fikir almaktı. Zaten son satırları tekrar dikkatle okursanız hiç birimiz alim değiliz fetva istemiyorum diye yazmışım. Siz buna rağmen diretiyorsunuz. Hepimiz farklı bir aile düzeni ile büyüdük hepimizin etik değerleri birbirinden farklı. Bilerek veya bilmeyerek işlediğim günahlarıma estağfurullah. Allah affetmeyi sevendir. Ayeti kerime ile bir rüya görmüşüm etkilenmişim siz gelmiş yok şöyle yok böyle diyorsunuz dediğiniz çok doğru da olabilir fakat ben şuanda sizle tartışacak mentalitede değilim. Zaten iki yönlü sıkıntıdayım zaten hamileyim hormonlarım tavan lütfen postumu terk eder misiniz hayatımın başka bir zamanında karşıma çıkın lütfen o zaman verimli bir tartışma yaşayabiliriz
Allah bağışlasın gönlünüze göre versin inşallah
benim de bir oğlum var inşallah birde bir kızım olacak
MaşaAllah minoşa darısı bana![]()
![]()
Hocadan cevap geldi bana dediki Içini ferah tut ve ferah olsun Bu rüya sana hem bir kız evlat müjdesi olabilir hem de hanenize gelecek büyük bir bereketin işaretidir. Annelerin içine doğar, bebek belki de kendi ismini sana fısıldamıştır, bu isimleri bir kenara not et diye soyledi
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın eğer kız olursa o isimlerden en beğendiğin bir tanesini koy bebişine. Allah sana da bebeğine de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Amin insAllah canm Allah razı olsun güzel duaların için ![]()
Okudum çok güzel bir ziyaret ve rüya olmuş. Bebeğiniz sizi zora sokmadan ismini söylemiş ne güzel
Sizden ricam herkese anlatmayın rüyanızı. Nedeni ise linkte paylaşıyorum. Kimin dost, kimin düşman olduğunuzu bilemezsiniz. Bebeğiniz hayırla gelsin Dünyaya![]()
https://sorularlaislamiyet.com/ruya-ve-anlatilmasiyla-ilgili-hadis-hakkinda-0
Amin çok teşekkür ederim![]()