Kızlar tüp bebekte progestan dex i kaçıncı haftaya kadar kullanıdınız. Benim doktorum 12 dedi ama başkalarından 10 diye de duyuyorum. Vücut üretmeye başlayınca kullanmaya gerek kalmıyormuş sanırım ama pek emin olamadım
Bu tür kullanımlar herkeste aynı değildir. O yüzden başkası 10 hafta kullanıyor diye herkeste böyle olacak anlamına gelmiyor. Her hamilelik kendine özeldir. O yüzden en güzeli doktorun tavsiyesine göre harelet etmektir.
Merhaba
Doktorunuzun önerdiği zamana kadar kullanmaya devam edin. Doktorunuz muayene ettiğinde devam edip etmeyeceğinizi söyleyecektir
Teşekkür ederim
@tup-bebek anneleri siz ne kadar süre kullandınız
Doktorun ne derse şaşma bence harfiyen uymalisin, her hamilelik bir olmuyor yakın arkadaşım 16. Haftasına kadar kullandı. Ben 12. Haftaya kadar kullandım hepimizde farklı farklı. Ve bende şöyle bir durum olmuştu ben doktoruma sormuştum ne zaman biter benim ilaclarim diye bana o belli olmaz herşeyin olurunda giderse 12…haftada bitiririz dedi ama belli olmaz daha uzun da sürebilir demişti çok şükür ki 12 haftada bitmişti . Sağlıkla gelsin
Estrofem climara ford 8.haftaya kadar kullandım.progesteron dex ve fitil 12.haftamda kestiler… ama oksapar hala 2günde 1 kullanıyorum