Kizlar tüp bebekle hamile kaldım kanama alanı görüldü ultrasonda yatıyorum ama bebek 7 haftalıkken 6 haftalık çıktı ama geç döllenme olmuyor tüp bebek sonuçta ama bn baya geç transfer oldum
Benim de o şekilde son adet tarihime göre 1 hafta gerideydi ama doktorum sorun etmemişti çünkü yumurta toplama öncesi yeterince yumurta gelişmediği için biraz tedaviyi uzatmıştık. Geriden gelmesini ona bağlamıştı Benim de çok kanamalı başlamıştı gebeliğim çok şükür 26 haftalık olduk inşallah sizin de en kısa zamanda geçer kanamanız
Cnm bnm heralde adetin 25. Günü faalan oldu transferim keseyi gördüm çok şükür bebekte var kalp atışı var ama bir hafta geri şimdi 8 olucak ama heralde 7 görünecek cumartesi günü belli olur ins birşey olmaz emeklerimiz zor gercekten
Benimde dort bes gun geriydi. Hem tup bebek drum hemde takibe gittigim drum normal oldugunu soyledi. Yaklasık 12. Haftada son adet tarihini yakaladı. Suan haftasıyla uyumlu. Takipli drum transfer tarihine gore hesaplamıstı baslarda. Kanamaya gelince keseyi bozmadıgı surece kese içinde kanama olmadıgı surece cok onemli değil. Tüp bebeklerde kanama daha fazla gorulurmus her zaman. Benim dort haftadan 9.haftanın sonuna kadar kanamam oldu. Bazen haftada bir bazen haftada iki kere oluyordu. Her kanama da acile gidip iğne vuruldum. Göbekten iğneler ve fitillerde hergün alıyordum. İlk 12 haftam cok ama cok zor gecti her an korku ve panik icindeydim ama cok sukur atlattık o gunleri. İns sizde atlatırsınız bu surecte ne kadar pozitif olursanız o kdr iyi. Kendinizi yormayın bol bol dinlenim ve bol su için.Su rahimin kasılmasını engelliyor. Kasılma cok oldugu zamanlarda kanama oluyor cunku. Rabbim kucagınıza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun.
Bu kadar güzel yazıp acikladigin için çok tşk ederim daha önce 25 haftada erken doğumla ikizlerimi kaybettim ve bu ikinci tüp bebekigim o kadar korkuyorum ki ikizlerde hep kanamam oldu 15 haftaya kadar bunda sadece lekelenme yaşadık kanama alanı var progestan kalçadan iğne yapıyorum çok şükür kanamam olmadı ama dediğim gibi bir hafta geriden gelmesi bni stres yaptı ama verende Allah alanda bunu daha önce yaşadım olacaklara diycek hicbirsey yok sadece sabır ve dua
Dediğim gibi hic takılma geri olmasına gayet normal. Kaybın icin basınız sagolsun, Rabbim sabırlar versin. Onlar cennet melegi olarak size şefaat edecek Allahın izniyle. İnsallah bu sefer hersey guzel olacak hep oyle dusunun