Tüp bebekte beta hcg kaç olmalı

Çok iyi anlıyorum sizi ben şuan 13. Haftamdayım ama inanın hala ufacık bişey de çok korkuyorum doktorum da kızıyor ama bu annelerin geninde var sanırım aklınıza takılan bişey olursa her zaman yanıtlarım umarım güzel haberler alırız sizden :heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face: Rabbim kimsenin cefasını boşa çıkarmasın inşallah

Bende asila ile hamile kaldım şükür dogurdum ikinci bebegimide kese görünür tabi ama alttan muane ile yoksa karindan görünmez çok küçük olduğu için bende aşılamadan 15 gün sonra gidince görmüştük keseyi hayırlı olsun hayırlısıyla kucaginiza amin inşallah :palms_up_together:t2::rose:

1 Beğeni

Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın :palms_up_together:

1 Beğeni

İyi akşamlar bugün transfermin 9.gunu ve beta hcg 247,93 çıktı transferin 13.gununde tekrar kan verdim 1642 çıktı sizce ikiz olabilirmi

1 Beğeni

İkiz gebeliklerde haftalara göre ortalama beta hCG (human chorionic gonadotropin) seviyeleri aşağıdaki gibidir. Bu değerler mililitre başına mili-uluslararası birim (mIU/mL) cinsindendir ve sadece genel bir rehber niteliğindedir. Gerçek hCG seviyeleri gebelikten gebeliğe farklılık gösterebilir:

• 3 hafta: 40 - 300 mIU/mL
  • 4 hafta: 5 - 426 mIU/mL
  • 5 hafta: 18 - 7,340 mIU/mL
  • 6 hafta: 1,080 - 56,500 mIU/mL
  • 7 - 8 hafta: 7,650 - 229,000 mIU/mL
  • 9 - 12 hafta: 25,700 - 288,000 mIU/mL
  • 13 - 16 hafta: 13,300 - 254,000 mIU/mL
  • 17 - 24 hafta: 4,060 - 165,400 mIU/mL
  • 25 - 40 hafta: 3,640 - 117,000 mIU/mL

Bu değerler genellikle gebelik testleri ve doktor kontrolündeki takiplerde referans olarak kullanılır. Ancak her bireysel durum farklıdır ve bu tür ölçümlerin yorumlanması için bir sağlık uzmanına danışılması önemlidir.

1 Beğeni

İnşallah keseyide bebegide görürsün canım benimki dondurulmuş 5.gun tek embriyodu

2 Beğeni

Allah gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin bebiş :innocent:

2 Beğeni

Amin inşallah Allah razı olsun :heartbeat:

1 Beğeni

İnşallah cnm Allah razı olsun

1 Beğeni

Merhabalar 5. Gün tek transfer oldum 9. Gün 235 çıktı kanda 12. Gün 900 küsüre yükseldi testi bıraktım doktorum iki hafta sonra ultrason için çağırdı değerin birden hızlı artması sorun mu sizce çok tedirginim çok fazla kötü habere maruz kaldım sayfalarda bilgi verir misiniz :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Değerin gayet normal canım şu insanlarada takılma benim ilk değerim 48 iki gün sonra 313du sen muayene olacağın günü bekle hangi ilaçları kullaniyorsun simdi

1 Beğeni

Şu an fitil olarak progesteron, estrofem ve aspirin kullanıyorum hiç iğne kullanmıyorum şuan

Canım ben progestan kalçadan coraspin Demir ilacı folik asit tiroid ilaci göbekten oksapar kullaniyorum estrofemi bıraktırdı doktorum

1 Beğeni

İkiz zannetmiyorum canım çünkü ben transferin 10. Günü kan verdiğimde 313 çıkmıştı. Seninki 9. Gün normal. 1 tane tutmuştur. Ama tabi doktor daha iyi bilir

2 Beğeni

Merhaba 10 Ocak dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı Dün akşam dayanamadim kan verdim Sonuç 208 çıktı :smiling_face: Sonuç nasıl bu süreçte olanlar yardımcı olurmusunuz

3 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Beta HCG testi sonucu 208 ise hamilesiniz :palms_up_together:t2:

@tup-bebek grubuna katılabilirsiniz üzerine tıklayıp ordaki arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz isterseniz :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts: gruba katıldım

1 Beğeni

Hayırlı olsun :heart:

Öncelikle hayrlı olsun​:smiling_face: ben de tüp bebekle hamile kaldım. Doktorlar 2 gün sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz dese de kesinlikle çok daha dikkatli olun. Tüp bebek zaten riskli gebelik grubundanmış. Ben de sonradan öğrendim. Oturmana kalkmana taşıdığın yüke yaptığın ev işlerine dikkat et canım. Bolca dinlenmene bak.