Tüp bebekte beta hcg kaç olmalı

Mrb bn iki gün önce HCG DEĞERİM 247,93 çıktı doktorum bana hiç tekrarla demedi sadece bi hafta sonra gel keseeye baklm dedi sizce ndn tekrar kan verme gereğinde bulunmadı bu arada iki tane embryo transfer edildi testimi de 9. Gün verdim acaba ikiz olabirimi

1 Beğeni

Belki de direkt keseyi görmek istemiştir

1 Beğeni

Ben de sadece bir kez beta hcg değerime baktırdım. Doktor demek ki bir şüphesi yok

2 Beğeni

Teşekkür ederim dokturum çarşamba günü gel dedi keseyi görmek için sizce kese için erken değilmi

1 Beğeni

Kaç haftalık oluyor gebeliğin Çarşamba günü ?

1 Beğeni

3 haftalık oluyo bn tüp bebek ile hamile kaldım ilk hamileliğim 8 yıldan sonra Rabbim pozitifi nasip eti 20 kasımda transferim oldu iki tane 5gun embriyosu oldum değerim 247,93 çıktı dokturum ikincisini istemiynce tahlilin biraz takıldım ona dokturum direk gel keseye baklm dedi

1 Beğeni

Belki keseyi görebilir doktor. Görmeyecek olsa çağırmazdı diye düşünüyorum. Umarım görürsün :pray::blush:

1 Beğeni

İnşallah ya sizce 3 haftada görünrmu ki?

1 Beğeni

Genelde 6. haftada görünür ama belki doktorun anlayabilir gel dediğine göre :blush:

1 Beğeni

Anldım tşkr edrm olsun da geç görünsün Allahım büyük elhamdülillah :palms_up_together: Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah

Canım bende tup bebekle ilk denememde pozitif gördüm ilk betayi transferden 1 hafta sonra verdim 48.02 iki gün sonra 313 dört gün sonra tekrar verdim 1494 çıktı ben ikinci kandan 2 gün sonra kese için gittim çok şükür kesede oluşmuştu tekrar 4 gün sonra gittim hem kese hemde bebek vardı şimdi kalp atışını duymak için 6 aralıktaki muayeneyi bekliyorum

3 Beğeni

Tşkr ederim bnm transfer günüde sayarsak bnde 6 aralıkta 3 haftalık oluyo ozmn kese görünür inşallah sizin dokturum 6 aralıkta gel keseyi görelim dedi inşallah görünür Sizinki kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi size

2 Beğeni

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun tüp bebek bile olsa son adet tarihinden hesaplıyor doktorlar bebeğin kaç hafta olduğunu Bi de bu beta değerleri hergün 2 katına çıktığı için 1500 ü geçince kese görünüyor zaten bende 19 Eylül de transfer olmuştum 10 gün sonra kan verdim 276 çıktı 2 gün sonra 510 çıktı doktorum 4 gün sonra kese görmeye çağırmıştı

3 Beğeni

Tşkr ederim bnm son adet tarihim 21 ekim transferim 20 kasımda oldu bn ayın 29 test veridm 247,93 çıktı beta hcg bn sandım ki transfer olduğun hesaplanıyor dokturum başka 247,93 beta hcg den sonra kan vermemi soylemdi sadece 6 aralıkta gel yani bu hafta sonra gel keseye baklm dedi bnde düşündüm eğer transfer den sayarsak randevu günüme kadar 3 hafta olıyo acaba kese okadsr erken görünrmu diye kafam karıştı bi an tşkr ederim bu arada size

3 Beğeni

Ben de 9 Kasım’da transfer oldum 1 adet 5 günen embriyosu 9 gün test ettim 200 çıktı

3 Beğeni

Benim 1 testimde 200 çıktı ertesi gün test ettirdim 580 çıktı birkaç gün sonra daha ettirdim 3.400 çıktı doktorum 4 Aralık’ta gel keseyi görelim dedi

3 Beğeni

merhaba siz transferden ne kadar sonra kalp atışlarını duydunuz 9 Kasım’da transfer oldum 9 gün sonra test ettim pozitif çıktı doktorum 4 Aralık’ta gel dedi gittiğimde kalp atışlarını görür müyüm acaba

4 Beğeni

Merhaba 19 Eylül de transfer oldum 5 ekim de keseyi gördüm 17 ekim de kalp atışını duydum kalp atışını duyduğum da 6 hafta 4 günlük demişlerdi :cherry_blossom:

2 Beğeni

Büyük ihtimalle keseyi görürsünüz çünkü beta her günde bir 2 katına çıkıyor o şekilde hesaplarsanız zaten 4 5 gün sonra bile 4 binlere geliyor betanız içiniz rahat olsun stres yapmayın çok zor elde edilmiş gebelikler tüp bebek çok zorlu bir süreç umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi :white_heart:

3 Beğeni

Ay inşallah çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmsın inşallah tşkr ederim sizlere yorumlarınız bnm içim çok rahatladı hamd olsun Rabbime

1 Beğeni