Kızlar merhaba bizim bugün kontrolümüz vardı 6 martta dondurulmuş iki embriyo transfer edildi fakat 5.haftadan beri iki haftada bir kontrole gitmemize rağmen ikinci kese hiç gözükmedi bugün 13. Hafta kontrolünde doktor ultrasonla bakarken ikinci keseyi gördü ama önemli değil dedi transfer öncesi ya da sonrası eşimle ilişkimizde olmadı çok kafama takıldı başına gelen var mi sıkıntı olur mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Aman Allahım bu bildigin mucize… Yavrucak azimli cikti bence tutunacak rabbim ömrünü bicmis ki bukadar zaman sora 2.kese göründü ve bence kendi doktoruna caktirmadan 1,2doktora daha gidip saglamasini yaptir görüs al mutlaka sahsen 2.tup bebek deneyimim ilkini muhtemelen doktor hatasi yuzunden kaybettim diye dusunuyorum
Benimde gecen yil bir tüp bebek kaybim var cok korkuyorum aralari cok fazla ya zarar verirse diye saglicakla kucagimiza alalim inşallah cok buyuk emek cok gözyaşı
Kotuyu cagirma bacim. Allahin hikmetinden sual olunmaz yaklasik 8haftalik bi fark la tutunmus olmali… okadar sure ceninin ölmeden kalabilmesi mucize bikere neyse haftaya kesede bebekte gorursen bu bebek kesin dogar ben sana diyim azme bak yasamak icin simdiden bukadar savas vermis bebek olussun yeterki dogmazmi
Ay inşallah canim benim inşallah cok istedim ikiz olsun tek olunca üzüldüm baya sonra kanamam olunca korkulu geciyo biraz korktum ama belkide bir mucize olacak bakalim saglikla zamaninda hayirla gelsinler inşallah
Allah gonlune gore versin bende saglik sorunum var belki izin vermezler 2.gebelige die tek seferde 2tane dogurayim istedim kardesiyle beraber gelsin diye 3er embriyo transfer ettirdim. 8.haftamda birinin kalbi durdu seninkide 8.haftada tutundu
Olanda da olmayanda da vardir bir hayir bakalim neler olacak
Ayy masallah yaaa . Belki embriyonun biri bölünüp tutundu oyle de olabiliyor bazen. Saglikla kucaginiza alin insallah. Mucize gerçekten
Nasil oldu hic bilmiyorum ne olacağını da bilmiyorum inşallah hayirla guzelliklerle dolu olur sonuclari
Insallah. Rabbim yormadan guzellikle nasip etsin
Amin amin hepimiz icin inşallah
Valla uzun suredir arkadaslik ettigim kisiler disinda kimsenin gebeligine dikkat etmem sebi hususi takip edecegim gibi duruyo o kesede bebek gorunecekmi obur hafta o bebekten saglikli kalp sesi gelecekmi inan enaz sen kadar merak ediyorum
Haber vereceğim tek duam sağlıkla zamanında kucağımıza alabilmek çok emek verdik tedavimiz uzun ve yorucuydu çok gözyaşı akıttık inşallah sağlıcakla kavuşacağız
Başka doktorlardan da görüş al canım inşallah ikisini de sağlıkla kucağına alırsın korkma strese girme sabırla dua et
Bacım 10gün oldu senden ses seda yok noldu bi deyi ver hele
Cumartesi gideceğiz günler geçmiyor çok yavaş ilerliyor
Tüp bebek olduğu için iki doktor takibindeyim inşallah güzel şeyler duyarız bu hafta sonu
Nasi yaa 2hafta gecti sen gitmedinmi cagirmadilar mi ? Bende tup bebegim ikiz baslamisti 14haftaya kadar ikiz devam edebilseydi 14te dikis atcaklardi rahim agzina erken dogum filan olmasin die dolayisi ile 9.haftama kadar hem ozelde hem devlette kontrol oldum her ikiside haftada 1cagirdi yabi herhafta haftada 2kere kontrol oluyodum
İnşallah canım
5 6 ve 7 hafta haftada bir çağırdı 7.haftadan sonra 2 haftada bir gidiyorum en son 11 mayısta gitmiştik 25 mayısta sonraki kontrolüm bakalım heyecanla bekliyorum stres yaptım