Tüp bebek tedavisi sırasında prednol 4 mg kullandım. Transferden sonra bırakmalı mıydım. Tüp bebek yaptırıp hamile kaldıktan sonra bu ilacı kullanan var mı?
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
@tup-bebek grubuna katılabilirsiniz üzerine tıklayıp ordaki arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz isterseniz
@tup-bebek anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Hoşgeldiniz aramıza
Doktorunuz bırakmanızı söyledi mi ?
Transferden sonraki listemde yok öncekinde var 5+3 üm şu anda en son gittiğimde ilacına devam et aynen dediği için ben de prednolü de kullandım ama acaba yanlış mı yapıyorum.
Eğer doktorunuzun numarası var ise iletişime geçebilirsiniz ona danışmanız daha iyi olur
Asistanına yazdım. Burda hiç kullanan yok mu ben onu merak ettim.
Kullanmamak gerekiyormuş inşallah bu yüzden zarar görmemiştir gebeliğim. Annelik korkunç bir sorumluluk hali.
Hiç korkmayın inşallah hiç bir şey olmaz ilk kontrolünüz de doktorunuza ne kadar içtiğinizi söyleyin bilgisi olsun
Bende tup bebek tadavisiyle hamile kaldim dediginiz ilaci sadece 5 gun kullandim o da transfer zamaninda birden fazla ilac kulandigim icin alerjik reaksyonlara karsi kulandim
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldin Gebeliğin hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı devam eder.
Bagısıklık sisteminin bebegi yabancı madde olarak algılayıp vucuttan atmayı engellemesi için kullanılan bagısıklık baskılayıcı ilac. Beş gün kadar sonra bıraktırıyor dr. Sizin transfer sonrasında reçetenizde yokmus ama yeterince zorlu bir surec gozden kacırmıs olmanız normal. Dr veya hemsire ayrıca reçeteye x gun kullanılacak seklinde yazmalıydı yada soylemeliydi. Fazladan kullanmıs olmanız bebege zarar verecegini dusunmuyorum cunku transferden sonra belli aralıklarla serum seklinde(intralipid serum) olarak bu ilacı kullanmaya devam edenler de var.
Yumurta toplama işleminden Transfere kadar kullanılıyor daha sonra biraktiriyorlar
Kuzum sen hangi doktora gidiyosun.? Bilgi vermedilermi sana.? Transfer sonrası kullandığımı hatırlamıyorum transfere yakın süreçte 12saatte 1 2,3gün kullanım için vermişlerdi bu ilacı bana ama ben 16mg lık olanını kullanmıştım 4mg kullanımı nasıldır bilmem tüp bebekte verilen ilaçları doğru ve zamanında kullanmak çok önemli doktorunun gsm numarası yokmu ara msj at sor benve