Tüp bebek yaptım ama olmadı

Ben tüp bebek yaptım rahmine yerleştirildi birinci haftanın sonunda kan testi yaptım gebelik göründü ikinci haftanın sonunda Kan tedti yaptım gebelik yok dediler neden olabilir yardımcı olurmusunuz lütfen

2 Beğeni

İyi akşamlar aramıza hoşgeldin :two_hearts: @tup-bebek anneleri yardımcı olacaktir sizde isterseniz üstüne tıklayıp gruba katılabilirsiniz tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz

1 Beğeni

Marhaba ben yeni katıldım da nasıl mesaj aticagimi pek çözemedim yardımcı olurmusunuz

1 Beğeni

1 . de gruba katilin 2. de tıklayıp mesaj yazabilirsiniz

1 Beğeni

1 Beğeni

Merhaba @Ay_isigi hoşgeldiniz :bouquet:

Merhaba ay ışıĝı ilk testin 10 gun sonra mi yapildi ?peki kanama vs.oldu mu?beta kaç çikmisti ? Cok soru sordum ama tam anlayamadim hem var hem yok nasil bir aciklama yapmadilar mi?

Taze transfer mi yapıldı yoksa yumurta toplamadan sonra en az bir iki ay bekledin mi bu önemli. Çünkü taze transferde yumurta toplama aşaması için kullandığın ilaçlar bir süre vücuttan atılamadığı için erken testte hata veriyormuş. Toplama işlemi için kullandığın çatlatma iğnesinde yoğun bhcg hormonu varmış çünkü. Eğer doktorun söylediği tarihten önce test yaparsan bu ilaç yanıltabiliyormuş pozitif sonuç vererek. Hakkında hayırlısı olsun. :woman_shrugging:t2:

3 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face:

1 Beğeni

Hoşbuldum :blush::bouquet: umarım doğru kullanıyorumdur uygulamayı

1 Beğeni

Elbette, harikasınız :smiling_face_with_three_hearts:

Kaç haftalık gebesiniz ?

Ben aslında test tarihi bekliyorum. Benim gibi olanlar var mı diye bakınayım derken buldum. Tabii uygulamayı da denemek istedim. Yeni transfer yapıldı, inşallah pozitif sonuç alırsam uygulamayı kullanmaya devam edeceğim :blush:

Kimyasal a dönmüştür. Verilen iğnelere haplara saatinde içmeye özen göstermedinse,kendini çok yordunsa,ilişkide yasak tabi butarz şeyleri aklında tut 2.ye denersen ilk denemede yaptıklarını yapmamaya çalış ben öyle yaptım. Oldu şükür. Ama Belki de hiç tutmadı zaten 10-15gün öncesinde yapılan testlere itibar etmemek gerek… ben 2.denememde yaşadım bu mutluluğu