Tüp Bebek ve Yavaş Yükselen Beta Hcg

Merhaba anneler ve benim gibi anne adayları Ben 39 yasındayım ve esimle daha evleneli bir sene olmadı. Rutin bir kontrol sonucu amh degerimin düşük oldugunu öğrendim. Vakit kaybetmeden tüp bebek denemelerine başladık. Ilk denemede embriyo gelişmedi. İkinci denemede 2 tane kaliteli embriyom olustu ve transfer edildi. Derken o 12 günlük süre başladı. Ilk beta hcg testim 316 çıktı. Doktorum 3 gun sonra testi tekrarlamamı istedi. Orada deger 525 cikti. Normalin altinda kaldı. Yarın tekrar bir test daha yapılacak. Allah hamilelerin duasını kabul edermiş bana dua edin lütfen. Saglikli bir sekilde bebegimi kucagima almak nasip olsun. Benim gibi beta hcg si yavaş yükselenler var mı aranızda? Anne olmak demek korkmak demekmis. Allah herkese sağlıklı hamilelikler saglikli cocuklar nasip etsin

4 Beğeni

Embriyo Sayısı: Birden fazla embriyo transfer edildiyse, hCG seviyelerinin yükselmesi daha yavaş olabilir. Bu durumda, birçok durumda gebeliğin başarıyla devam etmesi mümkündür. Bu şekilde araştırdım siz yinede doktorunuza sorarsınız hayırlı olsun :heart: sag salim kucağınıza alacağınız günleride görürüz inşallah

2 Beğeni

Bana da 2 tane embriyo transfer edildi. Doktorum ilaçlarını kullanmaya devam et bir sey söylemek icin erken dedi. Ama bu durumun sağlıksız gebelik, düşük ya da dış gebelik olabileceğini belirtti. İnşallah yazdığınız gibidir.

1 Beğeni

@tup-bebek anneleri sizin tecrübenize ihtiyacımız var

Merhaba @Umutluperi hoşgeldiniz :clap:t2::star_struck::star2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba sonuç ne oldu aceba

Merhaba yükselme oldu mu aceba merak ediyorum

Neyi dert ettin bacım yada niye normalin altında kaldı diye düşündün anlamadım transfer sonrası ilk 15günde değerlerin çok iyi çıkmış… benim 11aralıkta 2 embriyo transfer edildi 21inde 500lerdeydi net hatırlamıyorum. 5gün sora 3900dü doktor değeri görünce direkt vajinal ultrasona baktı 2 keseyi de gördü ama 8.haftada 1i kendiliğinden kalp atışı durdu inş. Senin durmaz ikizlerin olur… ama endişe etme ve tavsiyem devlete git ben seval taşdemirin kliniğinde tedavi olmama rağmen devlete döndüm. Özel die biton para veriyoruz devlette cihazlar daha iyi deneyimime göre… ve ilgide aynı şekilde bana cerrahpaşada kalp sesi duyulana kadar her hafta kontrole çağırdılar 6.haftada kalpleri duyduk 3hafta sora gel dediler ben gene ilç bahane edip 2hafta sora tekrar gittim. İyikide gitmişim uyuşmazlık var bizde direkt yatış verdi o iğneyi vurmak için

Merhaba sizinle aynı durumdayım bende son durumunuz nedir acaba?