Merhabalar aranıza yeni katıldım. 4. Tüp bebek transferi oldum 4 Nisanda. 9. Gün pazartesi kan verdim sağlık ocağında 177 geldi beta hcg çarşamba tüp bebek yaptırdığım merkezde verdim kan 279 cıktı. Doktorum farklı yerlerde verdiğim için kan farklı çıkar artış farklı olurdedi. Yüzde 60 oranındaki artış bizim için yeterli 15 gün sonra kese için gelmemi söylediler ben şuan bekliyorum tekrar kan istenmedi. Sizce nasıl? Daha önce 2 tüp bebek denemem de kalp atışı duydum ama kalbi durdu 8. Haftada o yüzden genetik tüp bebek yaptırdık pgtli 1 emriyo transfer edildi.. Gebeliğim sağlıkla ilerler bebeğim benimle kalır inşallah ![]()
İnşallah canım ya rabbim sana kavuştursun
İnşallah rabbim sağlıkla nasip etsin
İnşallah canım sağlıcakla kucağına alırsın ![]()
Artış iyimi sizce
Merhaba
Geçmişteki acıların yüzünden şimdi tetiktesin, bu çok doğal. Ama tüp bebek merkezinin seni 15 gün sonraya randevuyla uğurladıysa, bu olumlu bir işarettir. Erken gebelikte beklenen minimum artış 48 saatte %53’tür. Sen bunun üzerindesin.Normal tüp bebekte embriyoların kromozomal olarak normal olma ihtimali %40-50 civarındayken, PGT yapılmış sağlıklı bir embriyoda bu oran %95’in üzerindedir.Önceki gebeliklerinde kalp durmasının en sık nedeni kromozomal anomalilerdir. Sen Allahın izniyle bu riski neredeyse sıfırlamış durumdasın. Umutla bekle ve stresten uzak dur lütfen![]()
Çok teşekkür ederim rahatlatıcı msjınız için ![]()
![]()
Kızlar ben bugun dayanamadım acilden kan verdim. 5730 cıktı beta hcg acildeki doktor üstten ultrasonla baktı kese görmedi alttan bakaym dedi kabul etmedim. Dış gebelik vs olur riskli olur bakalım dedi gerekirse kendi doktoruma gşderm dedim. Kendi doktoruma gitmeye 1 hafta var. Sizce normal mi değer 1 hafta önce çarşamba 279 çıkmıştı. Kesenin görünmemesi normalmi son adet tarihine göre 5 haftaya girdim bugun. Dün kahverengi leke gelmişti bugunde az su devam ediyor ama açık renkte
Beta değerin 279’dan 5730’a çıkmış. Bu, 7 günde çok ciddi ve sağlıklı bir artış. Dış gebelikte beta genellikle bu hızda yükselmez, daha düzensiz ve düşük seyreder. Bu değer kesinlikle umut verici. 5 haftalık olduğu için bazen yanlış teknik ve ultrason cihazının eski olması sebebiyle görünmeyebilir. Kahverengi lekelenme Genellikle tehlikeli değildir. Yerleşme kanaması, hormonal değişiklikler, rahim büyümesine bağlı damarcıklardan sızıntı olabilir.Kırmızı, pıhtılı, bıçak saplanır gibi ağrıyla gelen kanama tehlikelidir.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınz alırı bi ağrım yok kanama zaten yok çok şükür çok sağolun desteğiniz benim için çok kıymetli ![]()
![]()