Merhaba,
Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve şuan 26 haftalık gebeyim. 17 mayıs da açılma olması sebebi ile dikiş atıldı sürekli yatış verildi o günden beri yatıyorum. 23 haziran pazar günü suyum sızıntı şeklinde geldi ve acil hastaneye yatış yaptım 5 gün serum iğne ilaç tedavisi gördüm enfeksiiyon için. Hastaneye yattığımda 4 cm olan su seviyesi hastaneden çıkarken 8 cm olmuştu ancak yine de yüksek değil kritik seviye de dedi doktor. Sürekli yatmaya devam. Sıvı alıyorum bol havuç suyu içiyorum. Su azlığı ile ne kadar süre sonra doğum yaptınız yaşayan varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba ben de serklajliyim 21. Haftadan beri 32 ye kadar yatarak gelebildim …su azligim olmadi özellikle her hafta kontrol ettik.umarim sizinde su seviyeniz yukselir cok bir bilgim yok ama 26 olmussunuz 28 29 dan sonra korkmayin dogum olsa bile. insallah siz de 30 35 leri görürsünüz geçmiş olsun 

Size de çok geçmiş olsun serklaj dan sonra hiç kalkmadım muayne için bile eve doktor geldi enfeksiyon olmuş ve su sızmaya başlamış nasıl olduğunu anlamadığım şekilde. Suyu azalan olduysa artması için ne yaptı bana yardımcı olunabilirse çok sevinirim 
Peki evde nasil bebege suyuna baktilar şaşırdım açıkçası.ben her hafta kontrole gittim ama tekerlekli sandalye kullandim mesela.burada su azalma ile ilgili cok baslik acildi onlari oku istersen bazen aynı şeyler olunca yapmıyorlar
Ben özel bir tüp bebek kliniğine gittiğim için dr um risk den dolayı ultrasın cihazı ile geliyor. Ben de haftalık muayne oluyorum su ve açıklık kontrolü için. Teşekkür ederim ilginize 
Benim sıvı sızıntısı devamlı geliyor kimi gün yoğun kimi gün daha az damla damla siz kaç haftalıksınız. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 
Sağlıkla kucağına al ınsallah zor gunlerin cabuk gecsin gitsin 

Bana hic ole bisey demedi dikis atilirken suyun patlayabilir dedi sadece cok şükür bisey olmadi.sen benden erken olmuşsun ben 21 de falan oldum.26 diye düşünme ne kalmis 28 e . zaten 28 den sonra inan rahatlama geliyor daha iyi hissediyorsun.tabiki hep korku oluyor insanin icinde seni ancak sen ve senin gibiler anlar morelini yüksek tut guzel haberlerle gel