Tüp bebek trasferinde hiç belirti yaşamayip pozitif sonuç alan var mı.
Benim hiçbir belirtim yoktu ve pozitif oldu şükür. Belirti aramayın sadece olumlu odaklanın
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
@tup-bebek anneleri yardımcı olur musunuz
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Selam kizlar ikinizde aramiza hosgeldiniz @Esraa25 oncelikle stresli bi donemdesin pozitif haberi alana kadar ki bekleme sureci hic kolay degil bence butarz sorular sorarak kendini dahada cok strese sokma ilaclarini duzgun saatinde vs kullan olabildikce yatmaya calis bolbol dua et vakti geldiyse Allahım yavruna kavusturacaktır
Öyle yapmaya çalışıyorum ama korkuyorum 2 gün embiyosu trasfer edildi bana yumurta rezervim düşüktü tek embriyom kaldı onuda riske atmamak için transferim oldu progestan dex iğne kullanıyorum sabah akşam ins hayırlı haber alırız Perşembe test günüm
Bunuda ilkkez duydum insaallah rabbim ömür verirde tutar ama herseyin bi zamani var tutmazsada hayıflanma. Yumurta rezervi nekadar dusuk olursa olsun gittigin klinigin başarısı önemli… Menapoza girmedigin surece ilaclarla vs o rezervleri arttirmanin yolunu bulurlar sen merak etme ayrica senin durum okadar vahim degil bence ben omuzdan hormon bandi,progestan hem dex hem hap hem fitil coraspin hap ve oksapar igne estrofem daha varmiydi baska ilac hatirlamiyorum vardi sanki zorlu surec… hakkimizda hayirlisi neyse o olsun embriyolari genelde ya 3yada5.gunde transfer yapiyolar. Benim ilk 3.gun transferiydi 2embriyo transfer edildi tutmadi sora 5.gun embriyosu idi 3embrio transfer ettirdim 2si tuttu ama şuan 1i ile yolumuza devam ediyoruz nasipten öte yol yok.
Tabiki öyle ya herseyin hayırlısı olsun senin içinde rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasıl etsin ins ben İstanbul bahçeci tüp bebekte yaptırdım tek sansimiz orası kalmıştı bizim daha önce denemelerrimizde hiç embiryo oluşmadı burada ilk oldu iste oda trasfer yapıldı bakalım nasibimizde ne varsa hayırlı şekilde olur ins
Bahcecide iyi diyolar ama benim ve esimin icine sinen yer fertijin oldu
Hastane önemli ya hangisi içinize siniyosa öyle devam etmek lazım hayırlısı olsun ins güzel haberler alalım hepimiz
Valla ben yarin 29 haftalik olcam şu saatten sora Allah ömür verdiyse dogurursam yaşamama ihtimali yok hatta bazen 7aylik olsun yeter derken yakaliyorum kendimi damacana yutmus gibi sistim dahada siscen diyollaaa
Belirti bekleme canım çok belirgin seyler yaşamıyorsun , belirtim.yok tutmadı diye düşünme. Olmuyor çünkü… Sadece azıcık kasık ağrısı yaşamıştım ben. Çok şükür pozitifi gördüm