Merhaba kızlar bn tüp bebekle hamile kaldım benm gibi olan varsa konuşmak isterim
Merhaba canım, hayırlı olsun. @tup-bebek grubumuz var. Grup adına tıklayabilir, gruna katılabilirsin. gruptakiler ile mesajlaşabilirsin. Aramıza hoş geldin.
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım 13+4 haftalığız
İlk bebeğim tüp bebekle oldu bin şükür ilk denemede gebe kaldım. İkinciye gebeyim normal yolla supriz oldu
Ben de tüp bebekle hamile kaldım 10+3
ne güzel inşallah ikinciyi ben de normal yolla hamile kalırım. ne kadar zaman sonra normal yolla hamile kaldınız
Hayırlı olsun… O korkutucu ve geçmek bilmez 10günü geride bırakıp pozitif sonucu aldığın için tebrik ederim. Bende tüp bebek annesiyim 15+4tük bugün
İnşallah gönlünüze göre olur. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. 2.5 yıl sonra gebe kaldım. Seneye 2nci bebek transferi parası için ise girmistim . İşten çıktım ve gebe oldugumu öğrendim. Mucize tek kelime ile. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Teşekkür ederim arkadaşlar bnde 21 Şubat’ta transfer oldum 12 gün sonra kanda gebe oldugumu öğrendim çok şükür bugunlerime, sizi de tebrik ederim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım, bn daha kese yi görmedim cuma günü insallh ,
Gün hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz şu an kaç haftalık oluyorum acaba çok merak ediyorum
Son adet tarihine göre.
Amin Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. peki siz neden tüp bebeği yaptirmiştiniz sorununuz neydi
Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah sizin adınıza ben de çok sevindim Rabb’im isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Ben de tüp bebek yoluyla hamile kaldim 34.haftadayiz .Rabbim sağ sağlim kucaginiza almayi nasip etsin insallah .
İlaçsız regl olamıyordum . Pkos değildim ama . Reseptör defekti teşhisi koyulmustu
Mucize anne uygulamasını kurdun mu, o sen için her şeyi hesaplar
Bende tüp bebek ile hamile kaldım ikiz olduğunu dün öğrendim 6 haftalığım
Kaçıncı gün embriyosu ona göre söyleyim gününü
- Gün embriyosu 21subatta transfer oldum son adet tarihim 6subat