Transferimin 8.günündeyim adet olacak gibi ağrım var ve kahverengi akıntı oluyor bu ağrı notmal mi dayanılmayacak bi ağrı değil ama korkuyorum. Dün adet olmam gereken gündü normalde. Tedirginim. Kan verdim 29 çıktı bu arada pozitif dedi doktorum
Merhaba yerleşme ağrısı ve kanaması olabilir
Ben de tüp bebek gebesiyim. Allah tamamını getirsin inşallah
Bende tüp bebek annesiyim suan kucagımda cok sukur Rabbim sizlere de saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Transferin sekizinci günü kanamam olmustu o gün kan verdiğimde ogrendim gebeliğimi normalde 12.günü bekleyecektim stres olmamak için… Gebeliğimin onuncu haftasına kadar kırmızı ve kahverengi lekenmelerim oldu. Adet agrıları da tabi… Her seferinde cok korktum bebegimi kaybetme korkusuyla on hafta boyunca hamileyim bile diyemedim kendime… Bol bol dinlenin bol su için ve drunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanın. Gerisi Allahın taktiri. Ben beşinci tüp bebek tedavimde kavustum mucizeme. İkinci tüp denememde embriyoma ngs yaptırmıştım yani saglıklıydı ama beşinci haftada tek kanamada küçücük bir kanama ile kaybettim. Bu gebeliğimde kanamam cok oldu ve on hafta sürmesine ragmen sonu guzel bitti hamdolsun yani olacağı varsa Allah ol derse her türlü oluyor sakince dua ederek bekleyin stresin hiç bir faydası yok
İnşallah çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yanıtınız için Rabbim ol derse olur gerçekten öyle benim ilk denemem ama tek bi tane transfer olduğum embriyom geldi 5.güne, çok şükür bugünüme içime su serptiniz